Uudet Selviytyjät-kisaajat jättivät viimeiset someterveiset ennen kuukauden koettelemusta - katso

25.04.2018 08:06 - Henna Koste

"Hei! Olen autiolla saarella! Tavoitat minut seuraavan kerran kesäkuussa", näin Lola Odusoga jätti lomaviestin.

Maailman tunnetuimpiin ohjelmiin lukeutuva ohjelma suomiversio Selviytyjät Suomi jatkaa Nelosella jälleen ensi keväänä. nähdään jälleen ensi keväänä Nelosella. Kakkoskauden kuvaukset alkavat lähipäivinä Filippiineillä, Caramoanin saaristossa, kerrotaan tiedotteessa.

Seuraavalla kaudella nähdään jälleen liuta tuttuja tähtiä. Mukava ovat Entinen Miss Suomi ja juontaja Lola Odusoga, ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, fitness-urheilija Eevi Teittinen, realitytähti Sauli Koskinen, ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen, somepersoona ja radiojuontaja Veronica Verho, laulaja Virpi Kätkä, kulttuurin tuottaja Wallu Valpio, painijalegenda ja ex-kansanedustaja Marko Asell, vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä, jääkiekkomaalivahti Noora Räty, rock-artisti Olli Herman, huippumalli Vilma Bergenheim, muusikko Kim Herold, tubettaja Miska Haakana ja aerobicin maailmanmestari Tuuli Matinsalo.

Tähdet ovat hehkuttaneet tulevaa seikkailuaan sosiaalisen median kanavilla. Saarella vallitsee somelakko. Näin tähdet ovat kirjoittaneet Selviytyjät-kilpailusta. 

"Se olisi sitten vuorossa vähän erilainen viidakko. Tässä parhaillaan matkalla SELVIYTYJÄT Suomi-kuvauksiin Filippiineille.  Pärjäilkää täällä Suomessa ja palataan asiaan 31.5", kirjoitti Lotta Näkyvä bikinikuvan kera. 

"SELVIYTYJÄT SUOMI. Meikä lähtee nyt hetkeksi somelakkoon ja palaan mestoille taas 31.5. Sen aikana saatte kuitenkin nauttia ajastetuista blogi- ja instapäivityksistä. Se on moro!", kirjoitti Eevi Teittinen. 

"Hei! Olen autiolla saarella! Tavoitat minut seuraavan kerran kesäkuussa". Näin Lola Odusoga jätti hieman erilaisen lomaviestin. 

Sauli Koskinen jakoi kuvan Selviytyjät-porukasta. 

Olli Herman jakoi kuvan lentokoneesta.

NRJ Aamun radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho kertoi myös palaavansa asiaan kesäkuussa, sillä siihen asti somekanavat viettävät hiljaiseloa.

Lue myös: Selviytyjät Suomi -ohjelman tuotanto joutui kriisipalaveriin - "Niillä ei lopulta ollut vaihtoehtoa"

Kilpailut

Uusimmat