Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen kappaleensa: "Laulaminen on ollut aina salainen unelma"

01.06.2018 12:45 - Senja Rapila

Viivi kertoo, että on aina salaa jännittänyt laulamista.

Entinen Miss Suomi ja nykyinen Posse-juontaja Viivi Pumpanen on yllättänyt tänään julkaisemalla oman sinkkubiisin. Pumpanen kertoo Iskelmän Iltapäivän juontaja Satu Kotosen haastattelussa, että laulaminen on ollut aina hänelle salainen unelma.

Kaikki alkoi vuonna 2013 siitä, kun juontajatähti oli mukana Valkeakosken kaupunginteatterissa tekemässä musikaalia James Deanista. Tuolloin hän halusi kokemusta näyttelemisestä, mutta eteen tarjoutui yllättävä mahdollisuus päästä laulamaan yleisön edessä.

- Silloin siellä kysyttiin minulta, että haluaisinko myös laulaa sooloja. Silloin ajattelin, että apua se olisi kuitenkin debyyttirooli kuitenkin isossa näytelmässä, että ei kaikkea pysty kerralla. 

Tuolloin Pumpanen kieltäytyi vielä lauluroolista, mutta ajatus laulamisesta jäi kytemään. Myöhemmin hän lähtikin mukaan toiseen musikaaliin, joka rohkaisi tähteä laulamaan enemmän.

Lopputuloksena on ensimmäinen oma sinkkukappale Elämännälkäinen, joka julkaistiin tänään perjantaina. Pumpanen on kappaleesta ymmärrettävästi innoissaan.

- Löysin musiikista jotain uutta ja ihanaa mun elämään, Pumpanen toteaa.

Voit kuunnella pätkän haastattelusta yläpuolelta.

Lue myös: Abreu, 28: "Pienikokoisena naisena joudun aina kohtaamaan sen, ettei minua oteta vakavasti"

Lue myös: Caitlyn Jennerin välit lapsiinsa murenevat? Poika vietti häitään ilman isäänsä

Kilpailut

Uusimmat