Kuva: Youtube

Taikapeilin Nina Tapio julkaisi koskettavat päivitykset Hanna-Riikka Siitosen muistolle

26.07.2018 13:15 - Iiro Myllymäki

Hanna-Riikka Siitonen menehtyi maanantaina kilpirauhassyövän seurauksena.

Laulajana ja näyttelijänä tunnetun Hanna-Riikka Siitosen menehtymisestä uutisoitiin eilen keskiviikkona. Siitonen menehtyi kilpirauhassyövän seurauksena. Parantumaton sairaus diagnosoitiin naisella vuonna 2000. Nainen menehtyi maanantaina ja oli kuollessaan 47-vuotias.

Siitonen muistetaan muun muassa Uusi Päivä -tv-sarjasta ja 1990-luvun puolivälissä suurta suosiota nauttineesta Taikapeili-duosta. Duon toinen osapuoli Nina Tapio on julkaissut koskettavan videon ja Instagram-päivityksen ystävänsä muistolle. Videolle nainen on koonnut monia kuvia Hanna-Riikasta vuosien varrelta, ja luonnollisesti videolla nähdään myös monta yhteiskuvaa ystävyksistä. Taustalla soi Taikapeilin kappale Jos jäät mun luo. Nina Tapio on ladannut videon YouTube-kanavalleen, ja video on kerännyt jo liki 200 000 näyttökertaa. Voit katsoa videon alta.

Lisäksi Nina Tapio on muistanut ystäväänsä Instagramissa. Kuvaan nainen on kirjoittanut sanat ”kuljet ikuisesti sydämessäni”. Sekä videoon että Instagram-kuvaan on tulvinut surunvalitteluja. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Seiska: Taikapeili-duosta tunnettu laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat