Kuva: Henna Koste

Michaela Söderholm paljastaa kunnianhimoisen uratavoitteensa: "Annan siihen täyden panoksen"

22.08.2018 16:45 - Henna Koste

Miss Suomea kiinnostaa tulevaisuudessa uutistyö.

Hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm, 26, saapui juhlimaan ystävänsä Marjaana Lehtisen Minä - Plus size -kirjan julkistusta keskiviikkona. Söderholm on palannut koulun penkille. Tällä viikolla nainen on aloittanut opinnot Laajansalon opistossa medialinjalla. 

- Minun olisi tarkoitus valmistua toimittajaksi ensi toukokuussa, Söderholm iloitsee.

Hän toteaa, että työelämä on muuttunut ja ihmiset vaihtavat usein alaa ja työpaikkojaan. 

- Koko ajan täytyy oppia jotain. Se on tässäkin mahtavaa, että emme opi ainoastaan kirjoittamaan, vaan opettelemme taittamaan, kuvaamaan myös videota, muokkaamaan kuvia ja harjoittelemme radiotyötä. Monipuolisuus on tärkeää, nainen korostaa. 

Ensimmäisestä kirjoitustehtävästä nainen oli saanut hyvää palautetta. Hän haluaa kuitenkin pitää mielessä, että koulu on juuri se paikka, missä voi ja saa onnistumisen lisäksi epäonnistua. Tulevaisuuden unelma-ammatti on myös Söderholmin mielessä. 

- Uutisankkuri olisi tulevaisuuden suunnitelma. Tietysti se vaatii sitä, että opin tekemään uutisia itse ja saan työkokemusta. Olen valmis antamaan siihen täyden panoksen, että pääsisin siihen joku päivä, hän sanoo.

Lapsena Söderholm sen sijaan suunnitteli ryhtyvänsä radiotoimittajaksi. Kipinä syttyi, kun juontajat lausuivat englanninkielisiä nimiä väärin.

- Uhosin aina äidille, että minusta tulee vielä joku päivä radiotoimittaja, kun kukaan ei osaa lausua nimiä oikein, kaunotar naurahtaa. 

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholm jätettiin tekstiviestillä, ajoitus huonoin mahdollinen - "Itku pääsi"

Kilpailut

Uusimmat