Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen ei ymmärrä Kiira Korven saamaa kritiikkiä: Voin itsekin allekirjoittaa kaiken sen

30.09.2018 18:15 - Reija Saarinen

Kiira Korpi kertoo tuoreessa elämäkerrassaan muun muassa taitoluistelu-urastaan.

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi, 30 julkaisi tällä viikolla elämäkertakirjan. Kyseisessä opuksessa Korpi kertoo muun muassa luistelu-urastaan ja sen mukanaan tuomista haasteista.

Moni esille nousseista seikoista on saanut julkisuudessa myös kritiikkiä. Jotkut nimittäin uskovat, että Korven avoin keskustelu pilaa koko taitoluistelun maineen.

Laulaja Jenni Vartiainen otti kantaa kohuun Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa. Hän kertoo ihmettelevänsä sitä, ettei urheilija muka saisi kertoa myös sitä toista puolta.

- En ymmärrä sitä, miksi urheilija ei muka saisi kertoa siitä toisesta puolesta. Totuus on, että siellä on ikäviäkin ja vaikeita asioita, Vartiainen kertoo.

- Allekirjoitan ihan kaikki asiat, joista Kiira on kertonut. On totta, että suhde ruokaan ja treeniin saattaa vääristyä. Se on myös minun kokemukseni siitä maailmasta.

Vartiaisen mukaan onkin todella tärkeää, että lajissa niin pitkälle päässyt Korpi kertoo asioista suoraan.

- Siinä lajissa on todella paljon hyvää, mutta sen lisäksi saattaa olla myös elinikäisiä seurauksia. On tärkeää, että niistä puhutaan. Se on laji, jossa ollaan koko ajan hiukan veitsen terällä

Lue myös: Jenni Vartiainen: "Työ on elämäni suurin rakkaus"

Lue myös: Jenni Vartiainen julkaisi uransa henkilökohtaisimman kappaleen: "Tekoprosessi oli järisyttävä"

Kilpailut

Uusimmat