Kuva: Mikko Räsänen

Janne Virtanen Me Naisissa Hanna-Riikan kuolemasta: "Rakkaus kasvoi kuoleman lähestyessä"

04.10.2018 10:05 - Reija Saarinen

Hanna-Riikka Siitonen oli kuollessaan 47-vuotias.

Heinäkuussa kuolleen Taikapeili-laulajan, Hanna-Riikka Siitosen, puoliso Janne Virtanen puhuu tuoreimmassa Me Naiset -lehdessä puolisonsa kuolemasta.

Kun kaksikko tapasi, oli Siitoselle annettu elinaikaa korkeintaan viisi vuotta. Hän kuitenkin eli vielä 18 vuotta. Tuona aikana tehtiin hiljaista hyvästijättöä.

- Rakkauteni Hanna-Riikkaa kohtaan vain kasvoi kuoleman lähestyessä. Tuli hellyys ja valtava tarve pitää huolta toisesta. En jätä, en lähde, kun toinen on heikoimmillaan, Virtanen kertoo Me Naisille.

Eräänä sunnuntaisena aamuna Virtanen sai pelätyn puhelun, Hanna-Riikka oli kuollut. Virtanen kävi vielä viemässä viimeiset jäähyväiset rakkaalleen.

- Tein sen rakkaudesta ja kunnioituksesta Hanna-Riikkaa kohtaan, mutta se oli myös tärkeää itseni vuoksi. Siellä Hanna-Riikan kuolinvuoteella tuli raivoitku, näinkö tämän piti muka päättyä?

Virtasen mukaan kuoleman jälkeen elämässä on ollut rankkoja vaiheita. Hanna-Riikka elää kuitenkin vahvasti muistoissa.

- Kaunein muistoni Hanna-Riikasta on se, että hän toi elämääni rauhan. Hän oli minun puolikkaani. Me olimme me. Nyt meitä ei enää samalla tavalla ole, Virtanen päättää.

Lue myös: Iso yllätys! Haloo Helsingin Elli lähtee soolouralle

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat