Kuva: YouTube

Nuori opiskelijatyttö tienaa kymmeniä tuhansia yksinkertaisilla YouTube-videoilla - katso

15.11.2018 15:15 - Lauri Kujanpää

Opiskelijan vuositienistit ovat jopa 69 000 euroa.

Sophie Michelle, 21, on Chesteristä kotoisin oleva opiskelijatyttö, joka tienaa hurjia summia yksinkertaisella asialla. Nainen nimittäin tekee opiskeluidensa ohella ASMR-videoita, joita muut ihmiset rakastavat kuunnella. Naisella on oma YouTube-kanava, jossa hän videoita julkaisee. Michelle on tehnyt noin 200 videota, hänellä on yli 200 000 seuraajaa sekä miljoonia katselukertoja. Metro-lehden mukaan nainen tienaa vuodessa jopa 60 000 puntaa, eli noin 69 000 euroa.

- En olisi ikinä uskonut, että saan videoilla tällaisen suosion. Jotkut ovat kommentoineet, että videot ovat seksuaalisia, mutta se ei ole tarkoitus. Suurin osa nauttii kuitenkin niistä vain rentoutuakseen. Michelle kertoi Metrolle.

ASMR eli Autonomous Sensory Meridian Response tarkoittaa erilaisia rauhoittavia aistielämyksiä, joita ihminen saattaa kokea muun muassa toisen ihmisen kuiskaamisesta. Niiden ei ole tarkoitus olla siis seksuaalisia.

Myös muunlaiset äänet, kuten raapiminen, naksuttelu tai vaikka hento laulu saattavat aiheuttaa ihmisellä näitä elämyksiä. ASMR-kokemukset vähentävät monilla ihmisillä stressiä sekä ne auttavat nukahtamaan.

- On hienoa auttaa ihmisiä voittamaan ahdistuksensa sekä nukahtamaan. Fanini ovat innoissaan tekemistäni videoista ja se palkitsee todella paljon, Michelle iloitsee.

Opiskelijaneidon tyylinäytteen voit katsoa alta. Rauhoittaako tämä sinua?

Lue myös: Yliopisto-opiskelijat järjestivät upean yllätyksen siivoajalleen - mies liikuttui kyyneliin

Lue myös: Tiputteletko aina kännykkääsi maahan? Opiskelijan nerokas keksintö estää näytön hajoamisen

Lue myös: Opiskelija halusi kuunnella musiikkia koetta tehdessään - nerokas keino kerää ylistystä netissä

Lähde: Metro UK

Kilpailut

Uusimmat