Kuva: Henri Juvonen

Suomalaismiehen herkkyys nousee esiin Iskelmäfestareilla: "Jos Päiviä ei olisi, ei olisi minuakaan"

14.12.2018 10:15 - Reija Saarinen

Iskelmätarinoita-sarja vie katsojansa viime kesän Iskelmäfestivaaleille.

Neliosainen Iskelmätarinoita-musiikkidokumenttisarja vie katsojan viime kesään ja Himoksella järjestettävien Iskelmäfestareiden keskiöön. Sarjassa päästään kuulemaan artistien esitysten lisäksi myös suomalaisten tarinoita iskelmästä ja elämästä.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa innokas kaverikaksikko, joka on saapunut festareille yhdessä puolisoidensa kanssa. Kaikkiaan kyseessä on kuudes kerta näissä bileissä. Vaikka tämän hetken fiilis hakeekin vertaistaan, palataan puheissa myös viime vuoteen.

- Viime vuonna ei oltu täällä. Oli kyllä varattu paikat, kuten ennenkin, mutta mulle sattui huono tuuri. Olin seminaarissa Oulussa ja sydän pysähtyi. Kauan elvytettiin ja vielä ollaan niillä teillä. Kaikki asiat eivät ole palanneet ennalleen, mutta olen todella kiitollinen siitä, että olen tänään tässä ja saan nähdä kaikki ne ystävät, jotka täällä ovat, hän kertoo.

Rakkaista yksi on kuitenkin ylitse muiden, oma vaimo. Tuon ihmisen kanssa on jaettu elämässä jo 33 yhteistä aviovuotta, ja toivottavasti monta on vielä edessä.

- Vaimoni Päivi on niin kamalan tärkeä ihminen. Jos häntä ei olisi, ei olisi minuakaan, mies kertoo kyynel silmin.

Millaisia muita tarinoita suomalaisilla on kerrottavanaan? Sen näet huomenna TV1 klo 21.20.

Ensimmäisessä jaksossa Iskelmäfestivaaleilla nähdään esiintymässä Jari Sillanpää, Juha Tapio, Matti ja Teppo, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Lauri Tähkä ja Meiju Suvas.

TV1 lauantaisin 15. joulukuuta 2018 - 5. tammikuuta 2019 21.20 - 22.20, uusinta sunnuntaisin klo 15.05 ja perjantaisin klo 22.00.

Lue myös: Iskelmäfestivaalin ensimmäiset esiintyjät julki: Mukana muun muassa Kaija Koo ja Ville Valo & Agents

Kilpailut

Uusimmat