Kuva: TV1

Iskelmä festareilla suuret tunteet näkyvät - siellä rakastutaan, tavataan appivanhemmat ja iloitaan

21.12.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Iskelmämuistelot-televisiosarja vie katsojan viime kesän festaritunnelmiin.

Kun elämme vuoden pimeintä aikaa, voi hetkeksi sukeltaa viime kesään ja Iskelmäfestareihin. Ihmisten iskelmämuistoja on kuvattu ja tallennettu Iskelmätarinoiksi, joita nähdään nyt television puolella. Neljä osaa sisältävän sarjan toinen osa nähdään lauantaina 22.joulukuuta. 

Tulevassa osassa kysellään hieman rakkaudesta ja nähdään muun muassa Suvi Teräsniskan, Lauri Tähkän ja Elias Kaskisen taltiointeja festareilla. 

Keikkataltiointien lisäksi sukelletaan festarikävijöiden maailmaan ja kysellään vähän rakkaudesta. Festarikävijöistä löytyy hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Leirintäalueelta löytyy pariskunta, joka on ollut jo 26 vuotta yhdessä. Toisella teltalla löytyy tuore pariskunta, Tero ja Jaana

Jaana tapaa festareilla ensimmäistä kertaa Teron vanhemmat. 

- Ruskeet silmät ja tumma tukka, ihan kuin Paula Koivuniemi. Minun pitäisi vissiin aloittaa sellainen kova tenttaus, äiti kertoo ensimmäiset fiilikset Jaanasta. 

- Olen kyllä aivan avoin, Jaana ilmoittaa. 

Tero toppuuttelee äitiään. 

- Aloita pehmeesti kuitenkin, Tero kertoo. 

Pari on tavannut noin puoli vuotta sitten yhteisten tuttujen kautta. Jaana ei ensin lämmennyt suhteelle, mutta lopulta pari löysi yhteisen sävelen. Festareiden aikaan he ovat olleet yhdessä pari kuukautta. 

Uutena seikkana festareilla nähtiin Raskasta Iskelmää -esitys, joka sai yleisön liekkeihin. 

Iskelmämuistoja
La 22.12 klo 21.20
TV1

Kilpailut

Uusimmat