Kuva: MTV3

Yksin kotona -elokuvasta paljastettiin mielenkiintoinen fakta - olisitko arvannut?

29.12.2018 12:16 - Senja Rapila - Luettu 3 212 kertaa

Monen joulusuosikki kantaa salaisuutta, joka on järkyttänyt fanit.

Yksin kotona -elokuvassa Kevin-niminen poika joutuu jäämään yksin kotiin joulun viettoon, kun hänen perheensä unohtaa ottaa pojan mukaan lomamatkalle. Elokuvassa on kohtaus, missä Kevin katsoo vanhaa, lapsilta kiellettyä toimintaelokuvaa nimeltä Angels With Filthy Souls. Elokuvasta on tullut legendaariseksi heitoksi lausahdus: "Keep the change, you filthy animal".  Monet ovatkin halunneet nähdä alkuperäisen elokuvan, josta kohtaus on, mutta kukaan ei ole sitä koskaan löytänyt.

Nyt on paljastettu fakta, mitä kaikki eivät välttämättä ole tienneet suosikkielokuvasta. Pop Sugar -sivustolla nimittäin kerrotaan, että Angels With Filthy Souls -elokuva on todellisuudessa fiktiivinen elokuva, joka on tehty vain ja ainoastaan Yksin kotona -elokuvaa varten. Eli ei ole olemassa vanhaa elokuvaa, jossa kyseinen kohtaus nähtäisiin

Yksin kotona 2 -elokuvassa nähdään toinen pätkä, joka on jatko-osa ensimmäiseen elokuvaan kuvatusta lyhytelokuvasta. 1990-luvun suosikkielokuvissa nähtävät fiktiiviset elokuvat ovat saaneet inspiraation nimeensä vuonna 1938 julkaistusta elokuvasta Angels with Dirty Faces.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Mila Kunis avautuu erostaan Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista - "Olin täysi kusipää"

Lue myös: Yksin kotona -tähti menetti neitsyytensä 15-vuotiaana - paljasti yksityiskohtia illasta

Lue myös: Vanhemmat murhaavat lapsiaan uudessa leffassa - 'Kuin huumeissa tehty versio Yksin kotona-elokuvista'

Kilpailut

Uusimmat