Kuva: Emmi Moilanen

Sanni paljastaa taustan Linnan juhlat -kohun takaa: "Kaikki oli todella käsikirjoitettu"

02.02.2019 20:51 - Henna Koste

Sanni esiintyi omalla tyylillään Linnan juhlien jatkoilla. Kaikki eivät siitä pitäneet.

Suosikkilaulaja Sanni, 25, edusti Emma Gaalassa näyttävässä street-henkisessä asussa. Hän on ehdolla muun muassa Vuoden naissolistiksi. Taannoin artistin Linnan juhlien jatkoilla nähdystä esityksestä nousi kohu. Muun muassa kirosanoja sisältävistä laulun sanoista harmistuttiin sosiaalisessa mediassa. 

- Nimenomaan kerroin haastatteluissa, että minulla on iso kunnia olla esiintymässä Itsenäisyyspäivän jatkoilla. Minua oli pyydetty tuomaan juhlat sinne taloon. Sovimme järjestäjän kanssa biiseistä. Kaikki oli todella käsikirjoitettu ja hyväksytty. Siinähän nousi kohu. Ei tietenkään ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, Sanni toteaa Emma Gaalan punaisella matolla.

Räväkkä artisti omaa valtavan faniryhmän. 

- Saan päivittäin faneiltani palautetta somekanavissani. Oma kuuntelijakuntani ymmärtää, etten tarkoita pahaa sanoituksillani. Ne liittyvät vain siihen, mitä minulla on ollut sillä hetkellä biisissä sanottavana. He tukevat minua tosi paljon. Rakkausarmeija on huomattavasti isompi kuin he, jotka ottavat nokkiinsa. Ymmärrän, että joskus on taipumus ottaa nokkiinsa, en itse ota siitä nokkiinsa, Sanni hymyilee.

Sanni viihtyi gaalassa rennon tyylikkäässä asussa. Jalassa oli ajankohtaiset buffalokengät. (kuva: Emmi Moilanen)

(kuva: Emmi Moilanen)

Lue myös: Sannin cool selfiehetki meni pahemman kerran pieleen: "Katutolpat pitäisi kieltää"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat