Kuva: Senja Rapila

Tänään tv:ssä: Anna Puu tulkitsee seksuaalirikoksen uhrin valitseman kappaleen

09.02.2019 07:10 - Senni Loikala

Seksuaalirikoksen uhriksi joutuminen pysäytti Helanan elämän, kunnes nousi uuden tuttavuuden avulla takaisin jaloilleen.

SuomiLOVE tunnetaan ohjelmana, jonka aikana on lupa kokea suuria tunteita. Ohjelmassa tavalliset suomalaiset jakavat oman elämänsä käänteentekeviä kokemuksia ja kertovat, minkä kotimaisen artistin tai yhtyeen kappale yhdistyy heidän tarinaansa. Tarinat menevät usein nahan alle, ja toisinaan kyyneleet tipahtelevat poskille.

Illan jaksossa tarinansa jakaa Helena, joka joutui seksuaalirikoksen uhriksi useampi vuosi sitten. Tapahtuma pysäytti Helanan elämän täysin. Näin hän kuvailee ohjelmassa aikaa rikoksen jälkeen:

- Ensimmäiset kuukaudet tapahtuman jälkeen, se oli ainoa asia, mitä pystyin ajattelemaan itsestäni. En ollut tavallaan mitään muuta kuin se, mitä minulle oli tapahtunut. Miten millään voi enää olla merkitystä elämässäni? 

Helena tutustui Kaijaan. Heidän välinen yhteys auttoi Helenaa selviämään järkyttävästä tapahtumasta. Jaksossa Helena kertoo kuunnelleensa noihin aikoihin erästä Anna Puun herkkää kappaletta. 

Ohjelmassa Anna Puu esiintyy Helenalle ja Kaijalle. On suositeltavaa, että katsojat varaavat nenäliinapaketin olohuoneenpöydälle. 

SuomiLOVE
21.15
Yle TV1

Lue myös: Raiskauksen uhri kirjoitti pysäyttävän kirjeen: "Miten voin antaa anteeksi, kun tuhosit niin paljon?"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat