Kuva: AOP

Anna: Ystävät ihmettelevät eronneiden Piritta ja Niklas Hagmanin valintaa - asuvat vielä yhdessä

07.02.2019 10:08 - Katariina Auvinen

Piritta Hagman kertoo, ettei yhdessä asumisen syynä ole raha. Heillä on kuitenkin selkeät sävelet siitä, kumpi muuttaa pois.

Piritta ja Niklas Hagman ilmoittivat eroavansa joulukuussa, mutta pari asuu silti vielä yhdessä, kertoo Anna-lehti. Piritan mukaan parin lähipiiri on ihmetellyt tilannetta ja asumista yhdessä, mutta tällä hetkellä tilanne sopii heille. Piritta myös tähdentää, ettei pari asu rahan vuoksi yhdessä. 

- En asuisi kenenkään kanssa rahan takia. Minun taloudellinen tilanteeni on vakaa, Piritta kertoo haastattelussa. 

Sen sijaan Piritalle on tärkeää erota hyvin. Hän kertoo, että haluaa hoitaa eron mahdollisimman vastuullisesti jo lastenkin takia. Se tarkoittaa sitä, että Niklas ja Piritta pyrkivät kohtelemaan toisiaan mahdollisimman hyvin. Parilla on kolme yhteistä lasta. 

Pari avioitui vuonna 2006. Heillä on kolme yhteistä lasta. (kuva: AOP)

Yhdessä asuminen eron jälkeen ei Piritan mukaan sinänsä liity hyvään eroon. On selvää, että jos ja kun toinen löytää uuden kumppanin, tämä henkilö lähtee parin yhteisestä kodista. Juuri tällä hetkellä tapa sopii molemmille. 

- Meillä kummallakaan ei ole kiire minnekään. Tulemme todella hyvin toimeen, ja tykkäämme toisistamme yhä, hän kertoo. 

Eron jälkeen entisen kumppanin kanssa ystävänä pysyminen ei ole naiselle itseisarvo, sen sijaan kunnioitus toista kohtaan on. 

- Niklas ei ole koskaan tehnyt mitään sellaista etten pystyisi kunnioittamaan häntä enää. me nyt olemme tällaisia ja eroamme hyvin hitaasti. Aina en ole halunnut määritellä itsellenikään sitä, missä mennään, Piritta kertoo. 

Lue myös: Piritta Hagman uhrautumisestaan Anna-lehdessä: Katkeruus heräsi, kun mies sai uran ja perheen

Lähde: ANNA

Kilpailut

Uusimmat