Kuva: Lauri Kujanpää

Ville Valo avautui hulluimmasta fanikokemuksestaan: "Yhtäkkiä hiuksistani lähti 15 senttiä"

01.03.2019 09:15 - Katariina Auvinen

Ville Valo kertoi, että Hampurissa häntä vastaan tuli ihminen, jolla oli sakset käsissä.

Agents ja Him -yhtyeestä tutuksi tullut Ville Valo, 42, kävi Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana. Him-yhtyeen kulta-aikoina, etenkin 2000-luvun alkupuolella ihmiset fanittivat miestä hysteerisesti. Kotonen tiedusteleekin, miten on tänä päivänä. 

- Kyllähän jotkut ilmeisesti tunnistavat minut, mutta en tiedä johtuuko se siitä, että jengi katsoo, kuka hullu pipopää tuossa on vai sen vuoksi, että olen ollut jossain bändissä, Valo kertoo. 

Hän mainitsee, että suomalaiset ovat verrattain kohteliaita, mitä tulee fanitukseen. Sen sijaan taas ulkomailla mies on kohdannut hieman ahdistavaakin fanitusta. 

- Ehkä hulluinta oli, kun kerran Hampurissa joku tuli saksien kanssa vastaan ja leikkasi tukun hiuksiani. Istuin terassilla ja yhtäkkiä kuului naps, kun takahiuksistani lähti noin 15 senttiä pois, hän kertoo. 

Sen lisäksi Valolle on lähetelty erilaisia fanilahjoja, joista jotkut ovat todellakin hiponeet hyvän maun rajoja. 

- Minulle on lähetelty esimerkiksi verisiä paketteja, joita en ole edes voinut avata, hän pohtii. 

Satu Kotonen jutteli miehen kanssa myös tulevaisuudesta ja siihen liittyvistä haaveista. Pääset kuuntelemaan koko haastattelun RadioPlayn kautta. 

Ville Valo & Agentsin levy julkaistiin 15. helmikuuta. Se pohjautuu edesmenneen legendan, Rauli Badding Somerjoen tuotantoon. Mukana on niin jokaiselle tuttuja hittejä, kuten Paratiisi, sekä uusia, ennen julkaisemattomia kappaleita, kuten Orpolapsi Kiurun

Lue myös: Ville Valon ulkonäkö sai Emma-katsojat sekaisin, kertoo nyt mielipiteensä: "Asiat muuttuu"

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat kaikki osana Bauer Mediaan. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat