Kuva: Senja Rapila

Antti Tuisku koki kovia Valenciassa, etuhampaat lohkesivat: "Jäi muisto hampaisiin"

07.03.2019 08:15 - Katariina Auvinen

Tuisku otti osaa netissä kiertävään haasteeseen, jossa kerrotaan viisi satunnaista faktaa itsestään.

Sosiaalisessa mediassa leviää haaste, jossa ihminen kertoo viisi satunnaista faktaa itsestään. Myös laulaja Antti Tuisku, 35, otti haasteeseen osaa ja kirjoitti asiasta virallisille Facebook-sivuilleen. 

Miehen pitkästä tekstistä selviää muun muassa se, että hänen etuhampaansa lohkesivat marraskuisessa tapauksessa.

"Mulla on väliaikaiset muovipaikat mun etuhampaissa, koska pullo kolahti marraskuussa Valencian reissulla mun naamaan. Ja ei, en itse sitä kolauttanut. Reissu oli ikimuistoinen ja sen sijaan, että siitä olisi jäänyt muisto sydämeen ikuisiksi ajoiksi, jääkin siitä myös muisto mun hampaisiin." 

Mies paljastaa myös, ettei hän pysty nukkumaan ilman korvatulppia. Tuisku arvelee, että tapa on jäänyt uran alkuvaiheista hänelle, koska silloin piti bussissa oppia lepäämään mihin kellon aikaan tahansa ja missä päin Suomesa oltiinkaan. 

Mies kertoo myös, että hän tekee tarkkoja suunnitelmia vuosiksi eteenpäin. Hän tietää, mitä hän haluaa tehdä kymmenen vuoden päästä. 

"Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pohja romahtaisi, jos elämä muuttaa suuntaa ja kurssia; olisi hölmöä ja naiivia ajatella niin," hän kirjoittaa. 

Hän kertoo myös, että on aina rakastanut laulaa ja esiintyä. Hän lähtökohtaisesti rakastaa kaikkia ihmiskontakteja, mutta Suomessa yksin liikkuessa ja asioita hoitaessa hän huomaa hieman pelkäävänsä ihmisiä.

Mies on viettänyt vuoden verran keikkataukoa, mutta on vihjaillut paluustaan jo jonkin aikaa. 

Lue myös: Antti Tuisku täytti 35 vuotta - julkaisi villin Suomi-kuvan

Lue myös: Antti Tuiskun Instagram-video herätti spekulaatiot liekkeihin - onko tässä Suomen euroviisubiisi?

Kilpailut

Uusimmat