Kuva: Mikko Räsänen

Suomen suurin iskelmäkiertue, IskelmäKesä laajenee - katso kaikki paikkakunnat

12.03.2019 09:00 - Reija Saarinen

IskelmäKesä tuo artistit tänä kesänä kymmennelle paikkakunnalle.

Kaupunkifestivaalikiertue IskelmäKesä tuo huippuartistit ensi kesänä kymmenelle paikkakunnalle ympäri Suomen. Kiertuekaupungit ovat Lahti, Pori, Rovaniemi, Hyvinkää, Espoo, Kouvola, Joensuu ja uusina Turku, Lappeenranta ja Tampere.

Neljättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaalien kiertue on ollut useilla paikkakunnilla loppuunmyyty.

- IskelmäKesät ovat lunastaneet paikkansa ja nousseet usean kaupungin suosituimmaksi kesätapahtumaksi”, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

- Esiintyjät on valittu niin, että mukana on sopiva sekoitus suomalaiseen makuun sopivia artisteja. Tämän kesän erikoisuutena nähdään Raskasta Iskelmää -kokoonpano, joka sai viime vuoden Himoksen Iskelmäfestivaaleilla yleisöltä huikean vastaanoton.

Kiertueella ovat mukana jälleen IskelmäKesän toiveartistit Lauri Tähkä, jonka uutuusalbumi Meidän tulevat päivät singahti suoraan Suomen albumilistan kärkeen, Laura Voutilainen ja Arttu Wiskari. Lavalle nousevat myös vuoden 2018 soitetuimman radiokappaleen Olisitpa sylissäin julkaissut Antti Ketonen, Negativen jälkeen soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä kolmannen levynsä Toinen nainen tänä keväänä julkaiseva Jannika B. IskelmäKesässä nähdään myös parhaillaan 20-vuotista soolouraansa keikoilla ja kokoomalevyllä Maija! Hitit 1999-2019 juhlistava Maija Vilkkumaa, Vuoden viihdyttäjänä 2018 Iskelmä Gaalassa palkittu Kaija Koo sekä Voice of Finland -voittaja Antti Railio.

Pitkän linjan hittiartisteista mukana ovat suosikkiartistit Matti ja Teppo, jotka ovat ilmoittaneet hiljentävänsä keikkailutahtiaan tämän kesän jälkeen, Agents-yhtyeen solistina tunnettu Jorma Kääriäinen sekä suomalaisten rakastama Iskelmä-Finlandia -palkittu Markku Aro.

Tänä kesänä pitkästä aikaa festarikeikoilla nähtävä Suomi-rockin jättiläinen Eppu Normaali on mukana IskelmäKesässä Turussa, Lahdessa, Rovaniemellä ja Espoossa. Himoksella kesällä 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Raskasta Iskelmää on mukana jokaisella kiertupaikkakunnalla.

IskelmäKesän päiväliput ja kahden päivän tapahtumaliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

IskelmäKesä 2019

7.-8.6. Turku, alue ilmoitetaan myöhemmin              

14.-15.6. Lahti, Vanha linja-autoasema    28.-29.6. Pori, Kirjurinluoto         

5.-6.7. Tampere, Keskustori 12.-13.7. Rovaniemi, Ounaspaviljonki

19.-20.7. Hyvinkää, Wanha Willatehdas 26.-27.7. Espoo, Kulttuurikeskuksen aukio

2.-3.8. Kouvola, Kirkkopuisto        9.-10.8. Joensuu, Sirkkalanpuisto

16.-17.8. Lappeenranta, Kaupungintalon edusta

Liput: 39,90 € / 1 pvä ja 69,90 € / 2 pvä

Myyntipaikat: Lippu.fi ja Tiketti.fi Ikäraja: K-18.  

Festarialueiden ovet avoinna joka päivä 17-01

Kilpailut

Uusimmat