Kuva: AOP

MTV: Jasper Pääkkönen teki odotetun paluun Salkkareihin! Katso video

26.06.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Jasper Pääkkösen esittämä Saku Salin nähdään Salattujen elämien spin off -sarja Pihlajasadussa.

Jasper Pääkkönen, 38, tuli suomalaisille alun perin tutuksi Salatut elämät -sarjan ensimmäisiltä kausilta. Nyt mies on tehnyt paluun Salkkari-maailmaan lähes kahden vuosikymmenen tauon jälkeen Salattujen elämien spin off- sarjassa Pihlajasatu.

Pääkkösen esittämä Saku Salin saapui sarjaan sen tuoreimmassa jaksossa aivan jakson lopussa. Pihlajasadussa paluun on tehnyt myös Venla Saartamon esittämä Miia, joka oli aikanaan Saku Salinin mielitietty. Viimeisimmän Pihlajasatu-jakson lopussa Miia soitti Sakulle, ja puhelun aikana Saku yllätti Miian tulemalla tämän selän taakse. Voit katsoa videon kohtauksesta alta.

Pihlajasatu-ohjelmassa eletään vaihtoehtoisessa todellisuudessa, jossa Salkkareiden perheiden elämät ovat menneet erilaisia polkuja pitkin kuin varsinaisessa sarjassa. Käynnissä on nyt sarjan toinen kausi.

Jasper Pääkkösen kauan kaivattu paluu Salkkari-maailmaan sai sosiaalisen median innostumaan. Esimerkiksi Salattujen elämien Facebook-sivulla paluu on kirvoittanut kymmeniä kommentteja.

”On tätä odotettu! Niin siistiä!” kommentoi yksi.

”Tää oli kyllä niin positiivinen yllätys!” hehkuttaa toinen.

”Legenda on palannut. Saku ja Miia ovat Salkkareiden yksi kauneimpia ja samaan aikaan myrskyisimpiä rakkaustarinoita”, on myös kirjoitettu.

Tällaisena Salkkari-fanit muistavat Saku Salinin. Kuva vuodelta 2001. (kuva: AOP)

Jasper Pääkkönen on saippuasarjassa esiintymisen jälkeen onnistunut karistamaan Salkkari-leiman esiintymällä lukuisissa korkean profiilin leffarooleissa. Mies on nähty muun muassa suomalaiselokuvissa Matti, Pahat pojat ja Leijonasydän. Hollywood-debyyttinsä Pääkkönen teki viime vuonna ensi-iltansa saaneessa BlacKkKlansman-elokuvassa, ja mies on näytellyt myös isossa Viikingit-tv-tuotannossa.

Lue myös: Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas suloisissa yhteiskuvissa - edustivat tyrmäävän upeina häissä

Lue myös: Game of Thrones -tähti mukaan Jasper Pääkkösen tulevaan tv-sarjaan - "Olen innoissani"

Kilpailut

Uusimmat