Kuva: Mikko Räsänen

Iskelmän kuuntelija Katja soitti studioon, huusi ja voitti palkinnon - lottovoittokunta kutsuu!

03.09.2019 14:19 - Iiro Myllymäki

Katja voitti matkan Eurojackpot-voittokuntaan Siilinjärvelle.

Iskelmän taajuudella juhlistettiin tälläkin viikolla tiistaita Thank God It’s Tiistai -hengessä. Tällä kertaa teemana oli Siilinjärvi, sillä Siilinjärvelle napsahti vähän aikaa sitten valtava 90 miljoonan euron lottovoitto Eurojackpotissa. Kuntaan tuli voiton myötä 50 uutta miljonääriä, sillä lottokuponki oli jätetty isommalla porukalla.

Iskelmän Aamuklubin Mikko ja Pauliina pyörittivät tiistairulettia ja kuulijoiden tuli soittaa studioon. Studioon soittaneiden piti kajauttaa ilmoille huuto ”thank god it’s tiistai, thank god it’s Siilinjärvi”. Aamujuontajat valitsivat viiden ehdokkaan joukosta kaksi finalistia, joista yleisö äänesti voittajaksi WhatsApp-äänestyksellä Katjan. Katja voitti komealla huudollaan kahden hengen matkan, minnepä muuallekaan kuin lottovoittajien eksoottisille maille Siilinjärvelle.

- En ole koskaan ennen käynyt siellä. Pieni seikkailuretki on aina paikallaan, Katja kommentoi iloisena saatuaan tietää voitostaan.

Katjan voittoisan huudon pääset kuulemaan alla olevasta Facebook-videosta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Pauliina ja Mikko ottivat yhteyttä myös Siilinjärven kunnanjohtajaan Vesa Lötjäseen, jonka mielestä hiljattainen lottovoitto on hieno asia ja se on tuonut Siilinjärvelle mukavasti julkisuuttakin. Mies kertoo, että kunnassa on noin 22 000 asukasta ja näin ollen se on Pohjois-Savon maakunnan toiseksi suurin kunta. Lötjänen kuvailee Siilinjärveä nuorekkaaksi kunnaksi, jossa on paljon lapsiperheitä, pesäpalloperinteitä ja nyt myös miljonäärejä.

Kuuntele Iskelmän Aamuklubia joka arkiaamu kello 6-10. Voit tykätä ohjelmasta Facebookissa tästä linkistä.

Lue myös: Suomalaisjuontajan aloitteesta radiotalosta tehtiin vihreämpi - katso mitä käytännöissä muutettiin

Lue myös: Suosikkijuontaja löysi liikunnan riemun äitiyden myötä: "Se on tapa ladata akkuja"

Kilpailut

Uusimmat