Kuva: Senja Rapila

Minttu Kaulanen kasasi gaala-asunsa kokoon vasta samana aamuna: "Ei kummempaa panostusta"

21.02.2020 20:42 - Iiro Myllymäki

Minttu Kaulanen saapui puolisonsa Sampon kanssa Iskelmä Gaalaan.

Sampo Kaulanen ja Minttu Kaulanen saapuivat perjantai-illan Iskelmä Gaalaan tyylikkäinä. Minttu Kaulanen kertoo Voice.fi:lle, että valkoisesta mekosta, mustasta topista ja mustista verkkosukkahousuista koostuva look saatiin kasaan vasta samana aamuna. Nainen myöntää, että ei ole mekkoihmisiä, mutta haluaa kuitenkin kunnioittaa gaalan arvokkuutta pukeutumisessaan.

- Mekon olin tilannut Amerikasta, mutta erinäisiä asusteita kävin hakemassa pitkin poikin Tamperetta tänään aamulla. Ei ole sen kummempaa panostusta ollut tässä, Minttu kertoo.

(kuva: Senja Rapila)

Suurimman pudottajan myötä laihduttanut Minttu Kaulanen nauttii nykyään vaateostoksissa siitä, että kaupassa ei tarvitse kysyä isoja kokoja.

- Minulla on aiemmin ollut kokohäpeä. Pahimpana aikana tuli saksittua kokolaput pois vaatteista. Olen hävennyt itseäni oikeastaan teini-iästä saakka. Vaikka en teininä ollut ylipainoinen, uskoin silti itsestäni koulukiusaamisen takia huonoimpia asioita.

(kuva: Senja Rapila)

Häpeästä yli pääseminen on prosessi, joka naisella on edelleen käynnissä. Omaan, laihtuneeseen kehoon tottuminen ottaa aikansa, mikä näkyi myös Mintun gaalapukeutumisessa.

- Kun tilasin tämän mekon, tilasin suuren koon, vaikka tiedänkin esimerkiksi valokuvienkin perusteella, että muutosta on tapahtunut. Mieli menee kuitenkin siihen, että ostaa edelleen samankokoisia vaatteita, Minttu kertoo.

Lue myös: Sampo ja Minttu Kaulanen avoimina seksielämästään: "Käymme erotiikkakohteissa"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat