Kuva: MTV3

Masked Singer -hahmo paljastui, panelistit ällistyivät - näyttelijä kuvasi, miltä maskin alla näyttää

19.04.2020 09:45 - Henna Koste

Söpö-hiiren takaa löytyi monille tuttu kasvo.

Masked Singer Suomi -sarja on puhuttanut tänä keväänä monia. Kahvihuoneiden sijaan arvuuttelua on käyty kiivaasti sosiaalisessa mediassa. Tähän mennessä hahmojen takaa ovat paljastuneet Pekka Pouta, Mikael Jungner, Sara Chafak, Henri Alén ja Karri Miettinen eli Paleface.

Eilisessä lauantai-illan jaksossa Söpö-hiiren maskin takaa paljastui Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Sami Uotila. Twitterissä moni oli arvuutellut, että maskin takana voisi olla Uotila, mutta panelisteilla ei ollut siitä aavistustakaan. Uotila kertoi, että halusi hahmonsa olevan täydellinen vastakohta pahikselle, jota hän on näytellyt Salatuissa elämissä yli 20 vuoden ajan. Näyttelijä kommentoi osallistumistaan ohjelmaan Instagramissa. 

"Olipa kertakaikkiaan hieno tämä Masced Singer kokemus! Ja tietysti iso kiitos Apulanta, Elton John ja Antti Tuisku säkenöivistä biiseistä, jotka oli kunnia saada esittää!  Tästä on hyvä jatkaa kevättä, lämpöä sydämiin ja pidetään ne maskit päällä, jos löytyy", Uotila kirjoitti.

Katso kuva alta. Näet toisen kuvan klikkaamalla oikealla olevaa nuolta. 

Lue myös: Maria Veitola yllättyi, ettei tunnistanut ystäväänsä Masked Singer -hahmon takaa

Kilpailut

Uusimmat