Kuva: AOP

Aki ja Heli Palsanmäki saivat tappouhkausia - palauttivat saamansa koronatuen

22.04.2020 13:45 - Reija Saarinen

Suomen huutokauppakeisari sai Business Finlandilta 100 000 euron tukipaketin. Nyt he ovat päättäneet palauttaa saamansa rahat.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu kaksikko Aki ja Heli Palsanmäki kertovat Facebookissa palauttavansa saamansa 100 000 euron koronatuen. Kyseisen tuen myönsi siis valtion rahoitusyhtiö Business Finland. 

Korona-avustukset on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii pandemiasta. Rahalla on tarkoitus tukea uusien liiketoimintojen kehittämistä poikkeusoloissa.

Palsanmäkien saama tuki ei kuitenkaan ole ollut kaikkien mieleen, vaan pari on saanut hyvinkin kovaa palautetta aiheeseen liittyen. Facebookissa her kertovat joutuneensa tappouhkausten kohteeksi. 

"NYT TULI MEIDÄN MITTA TÄYTEEN!!! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! PALAUTIMME 100000€ tuen, Business Finlandialle. Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys!!!
Mutta bisnesideaamme emme avaa kenellekkään enempää!
Olemme tehneet kaikista uhkailuista rikosilmoituksen! Ihmisiä olemme mekin, vaikka olemme yrittäjiä!", he kirjoittavat Facebookissa.

Kirjoitus on kerännyt runsaasti tsemppaavia kommentteja.

"Suomalaiset on niin kateellisia."

"Toivottavasti poliisi saa uhkailijan kiinni."

"Voimia teille. Ihmiset ovat sairaita."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset lukemaan alta.

Lue myös: IL: Suomen Huutokauppakeisari paljastaa, mitkä esineet käyvät hyvin kaupaksi

Kilpailut

Uusimmat