Kuva: AOP

Me Naiset: Kirsi Ylijoki erosi Eicca Toppisesta 23 vuoden liiton jälkeen, avaa syitä: "Viisas teko"

29.04.2020 09:45 - Iiro Myllymäki

Kirsi Ylijoki kertoo Me Naisille, että ero ei tapahtunut riitaisissa merkeissä.

Uutinen näyttelijä Kirsi Ylijoen, 50, ja muusikko Eicca Toppisen, 44, avioerosta yllätti monet maaliskuun puolivälissä. Kaksikko kertoi päätöksestään lopettaa 23 vuoden avioliitto Facebook-päivityksissään. Nyt Kirsi Ylijoki on valottanut eron taustoja Me Naisten haastattelussa.

Nainen kertoo, että ero ei tapahtunut riitaisissa merkeissä.

- Enemmänkin ajattelimme eroamme viisaana ja rakkaudellisena tekona. Tilaisuutena meille molemmille miettiä, mitä oikeastaan elämältä haluamme tästä eteenpäin, Ylijoki sanoo Me Naisille.

Eron luonnetta muutti sama asia, joka on muuttanut elämää radikaalisti muutenkin - koronakriisi. Apocalypticassa soittavan Eicca Toppisen oli määrä olla loppuvuoden kiertueella.

- Teimme ison päätöksen erosta jo puoli vuotta sitten. Mutta juuri siinä vaiheessa, kun julkistimme asian ja jätimme eropaperit, maailma mullistui koronan takia. Nyt tehtyjä suunnitelmia ei voikaan toteuttaa, joten eroon kasvaminen pitää tehdä toisin kuin luulimme, Ylijoki sanoo.

Ex-parilla on kaksi aikuisikään ehtinyttä poikaa, joista 18-vuotias Ilmari asuu vielä kotona. Me Naisten mukaan Ylijoki ja Toppinen asuvat edelleen yhdessä.

Kirsi Ylijoki on viime aikoina havahtunut miettimään, millaista elämää hän haluaa elää ja mikä tekee hänet onnelliseksi. Keikkamuusikon vaimona elo on tuntunut monesti yksinäiseltä. Nainen on kuitenkin kiitollinen yhteisistä vuosista Toppisen kanssa.

- Minulla ja Eicalla on ollut aivan upea yhteinen elämä, josta olen kiitollinen joka päivä. Mutta parisuhteen ylläpito sellaisessa tulevaisuudenkuvassa, jossa toinen olisi Suomessa vieläkin vähemmän kuin tähän asti, olisi oikeastaan mahdottomuus.

Lue myös: Julkkispari Eicca Toppinen ja Kirsi Ylijoki julkaisivat yhteiskuvan Metallica-rumpalin kanssa

Lue myös: Eicca Toppinen listaa: Viisi kaikkien aikojen parasta biisiä

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat