Kuva: Emmi Moilanen

Antti Tuisku rehellisenä faneilleen: "Tämä on ollut elämäni henkisesti raskain kesä"

31.07.2020 18:45 - Senja Rapila

Suomalaislaulaja kertoo, että on pakottanut itsensä opettelemaan hetkessä elämisen taidon.

Laulaja Antti Tuisku, 36, on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän avaa tunteitaan tätä poikkeuksellista kevättä ja kesää kohtaan. Tuisku on jakanut tänä vuonna aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, jossa hänet nähdään lomailemassa kotimaassa ystäviensä kanssa.

"Oon saanu tänä kesänä poikkeuksellisen paljon viestejä siitä, miten ihanalta, hauskalta ja onnelliselta meidän kesän vietto on näyttänyt. Ja sitä se on ollutkin; kesä täynnä rakkaita ihmisiä ja hetkiä, jotka on tallennettu ikuisiksi ajoiksi tuonne mielen ja sydämen syövereihin", hän kirjoittaa.

Mutta pelkkää iloa ja onnellisuutta kesä ei kuitenkaan ole ollut laulajalle. Hän paljastaa, että poikkeuskesä on ollut myös todella rankka henkisesti.

"Kaiken takana on myös toisenlainen tunne ja tosiasia; tämä on samaan aikaan ollut varmasti elämäni ehkä henkisesti raskain kesä. Toistuva valmistautuminen keikoille paluuseen ja toisaalta toistuva pettymys siihen, että se ei tapahdukaan. Siinä, missä tämä kesä on varmasti ollut tervetullutta vaihtelua monen artistin elämään, omalla kohdallani jo kahden ns vapaan kesän jälkeen olisin ollut enemmän kuin valmis paluuseen."

Tuisku kirjoittaa, että on aina elänyt elämäänsä tavoitteiden ja tekemisen kautta.

"On pitänyt olla aikaansaava, jotta on saanut sen täyttymyksen ja autuuden tunteen. Nyt se on ollut hankalampaa ja olenkin pakottanut itseni opettelemaan elämään tässä hetkessä. En ole halunnut juurikaan sopia kalenteriin asioita ihmisten kanssa, olen mennyt minne huvittaa juuri silläkin hetkellä ja viettänyt aikaa juuri niiden ihmisten kanssa, keiden kanssa se on tuntunut hyvältä juuri sillä hetkellä. On mulla mennyt myös lujaa. En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien. Mutta, tämän kaiken olen päättänyt tehdä ilman huonoa omaatuntoa. Ilman itseni ruoskimista ja syyllisyyttä. Olen itselleni velkaa sen, että annan luvan nauttia ja vain olla. Omien voimien ja jaksamisen rajoissa."

Myös laulaja Paula Vesala on samaistunut Tuiskun tunteisiin.

"Joo on tää ollu myös ahdistavaa ja vaikeaa. En oo saanut yhtään uutta musaa tehtyä vaikka tuntuu et kaikki muut sykkii jotain koko ajan. Tiedän et nykyiset muutamat keikat saattaa kadota kalenterista millä tahansa hetkellä. En haluais että kukaan sairastuu. Pitää antaa itelleen lupa olla myös pettynyt ja lamaantunut ja väsynyt ja turhautunut", hän kirjoittaa kuvan kommenttikentässä.

Voit katsoa kuvan ja lukea koko kirjoituksen alapuolelta.

View this post on Instagram

Oon saanu tänä kesänä poikkeuksellisen paljon viestejä siitä, miten ihanalta, hauskalta ja onnelliselta meidän kesän vietto on näyttänyt. Ja sitä se on ollutkin; kesä täynnä rakkaita ihmisiä ja hetkiä, jotka on tallennettu ikuisiksi ajoiksi tuonne mielen ja sydämen syövereihin. Kaiken takana on myös toisenlainen tunne ja tosiasia; tämä on samaan aikaan ollut varmasti elämäni ehkä henkisesti raskain kesä. Toistuva valmistautuminen keikoille paluuseen ja toisaalta toistuva pettymys siihen, että se ei tapahdukaan. Siinä, missä tämä kesä on varmasti ollut tervetullutta vaihtelua monen artistin elämään, omalla kohdallani jo kahden ns vapaan kesän jälkeen olisin ollut enemmän kuin valmis paluuseen. Tästä kesästä tuli meille monelle hyvin erilainen. * Olen aina elänyt elämääni paljon tavoitteiden ja tekemisen kautta. On pitänyt olla aikaansaava, jotta on saanut sen täyttymyksen ja autuuden tunteen. Nyt se on ollut hankalampaa ja olenkin pakottanut itseni opettelemaan elämään tässä hetkessä. En ole halunnut juurikaan sopia kalenteriin asioita ihmisten kanssa, olen mennyt minne huvittaa juuri silläkin hetkellä ja viettänyt aikaa juuri niiden ihmisten kanssa, keiden kanssa se on tuntunut hyvältä juuri sillä hetkellä. On mulla mennyt myös lujaa. En muista juhlineeni näin paljoa sitten teinivuosien. 😅 Mutta, tämän kaiken olen päättänyt tehdä ilman huonoa omaatuntoa. Ilman itseni ruoskimista ja syyllisyyttä. Olen itselleni velkaa sen, että annan luvan nauttia ja vain olla. Omien voimien ja jaksamisen rajoissa. * Miksi kirjoitan tätä? Siksi, että me annettaisiin itsellemme lupa kokea ja tuntea asioita, kaikenlaisia. Ilman, että aina päätyisimme vertaamaan tilannettamme muiden tilanteeseen. Me kaikki käymme asioita omasta elämästä ja kokemuspohjastamme käsin; siksi on tärkeää että tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tunnistaisimme ja kohtaisimme kaikki mielessämme liikkuvat ajatukset rehellisesti. Mulla on ikävä teitä. Tosi kova. Mutta kunnes me nähdään, aion jakaa vielä useita ihania, ratkiriemukkaita hetkiä mulle rakkaiden ihmisten parissa. Ilman huonoa omaatuntoa. Love you!!

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku) on

Lue myös: Antti Tuisku hyödynsi korona-ajan mahdollisuuden - naamioitui kauppaan ja hiippaili vaateosastolle

Lue myös: Antti Tuisku, Johanna Puhakka, Karita Tykkä... Suomalaistähdet esittelivät äitinsä ihanissa kuvissa

Lue myös: "Pelkkää hottia!" - Antti Tuiskun TikTok-tanssissa nähty "öljylantio" ihastuttaa faneja

Kilpailut

Uusimmat