Kuva: AOP

MTV: Tuttu Juttu Show'ssa ollut mukana 800 paria, kaksi jäänyt erityisesti Timo Koivusalon mieleen

15.10.2020 13:45 - Henna Koste

Timo Koivusalo muisteli Tuttu Juttu -ohjelman historiaa Uutisaamussa.

Tuttu Juttu Show (aiemmin Tuttu Juttu) on viihdyttänyt suomalaisia vuodesta 1992 alkaen. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen juontamana parisuhdevisailu jatkui vuoteen 2000, jonka jälkeen Koivusalo juonsi ohjelmaa eri juontoparien kanssa. Viime vuonna Tuttu Juttu Show palasi ruutuun, ja Koivusalon juontoparina aloitti Susanna Laine.

Uuden kauden jaksot alkavat tulevana lauantaina. Koivusalo vieraili MTV:n Uutisaamussa vieraana. Koivusalon vieraana on ollut 800 pariskuntaa. Juontaja osaa heti nimetä parhaiten mieleen jääneet pariskunnat. 

- Aina, kun kysytään, niin heittämällä tulee mieleen -94, kun oli ensimmäinen suora kansan vaali ja valittiin presidentti, oli Ahtisaaret ja Elisabeth Rehn miehensä kanssa. Silloin todettiin tutkimuksissa, että meidän ohjelma jopa vaikutti siihen, kun se tuli kolme päivää ulos ennen kuin sunnuntaina oli vaalien toinen kierros. Se on jäänyt väkisinkin mieleen kyllä, Koivusalo vastaa. 

Tuolloin jakson katsottiin olleen merkittävä tekijä siinä, että Martti Ahtisaari voitti presidentinvaalit. 

Koivusalo toteaa, että uudistuneessa Tuttu Juttu Show'ssa ei lähdetty muuttamaan toimivia palasia. Hän huomauttaa, että aikanaan ei puhuttu sosiaalisesta mediasta tai mobiililaitteista, joten kysymykset ovat uudistuneet niiden saralta. 

Katso haastattelu alta. 

Lue myös: MTV: Ensitreffit alttarilla -pari Ville ja Anniina ottavat jälleen uusia askeleita suhteessaan

Kilpailut

Uusimmat