Kuva: Emmi Moilanen

Jesse Kaikuranta tajusi telkkaria katsoessaan tärkeän asian: "Aion omaksua uuden identiteetin"

28.10.2020 15:45 - Roy Kokkonen

Jesse Kaikuranta kertoo tajunneensa, että hänellä on lihavan ihmisen identiteetti. Vaikka painoa on pudonnut, on hän silti tyytymätön itseensä. Laulaja kertoo Instagramissa, että aikoo vastedes omaksua itseään rakastavan ja kunnioittavan identiteetin.

Laulaja Jesse Kaikuranta, 38, julkaisi Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo aikovansa muuttaa tapaa, jolla hän katsoo itseään. Viime vuosien painonpudotuksesta huolimatta hän on silti tyytymätön kehoonsa.

Kaikurannan mukaan hän päätti muuttaa asennettaan katsottuaan MTV3-kanavalla esitettävää Olet mitä syöt -ohjelmaa. 

"Lihavan ihmisen identiteetti. Kuulin tämän Olet mitä syöt-ohjelmassa ja tajusin että se mulla on. Oon tiputtanut hurjan määrän painoa viimeisien vuosien aikana, mutta edelleen peilistä mua katsoo se itseensä tyytymätön, itseään inhoava ihminen joka olin", hän kirjoittaa kuvatekstissä.

"Tästä päivästä lähtien aion omaksua uuden identiteetin, ennen kaikkea sellaisen, joka rakastaa ja kunnioittaa itseään", hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikuranta kertoi elokuussa lopettaneensa tupakoinnin. Hän oli polttanut yli 20 vuoden ajan. Päätöksen myötä hän kertoi voivansa "paremmin kuin koskaan.

Lokakuun alkupuolella Kaikuranta otti kantaa kasvomaskien käyttämiseen. Hän kertoi olevansa astmaatikko, minkä takia hän ei kykene käyttämään maskia. 

Päivityksessään hän toivoi, että ihmiset ymmärtäisivät, että aina maskittomuus ei johdu välinpitämättömyydestä.

Lue myös: Jesse Kaikuranta tupakoi yli 20 vuotta - lopettamisen ansiosta "olo parempi kuin koskaan"

Lue myös: Jesse Kaikuranta ei käytä maskia julkisessa liikenteessä: 'Ei johdu välinpitämättömyydestä'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat