Kuva: Lauri Kujanpää

Roope Salminen kannustaa ystäväänsä uuden Putous-kauden kynnyksellä: "Duunatkaa paras Putous ikinä"

16.01.2021 13:15 - Henna Koste

Roope Salmista ei nähdä tänä keväänä Putous-juontajana.

Putous-sarjan 13. kausi alkaa tänään lauantaina. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan paitsi uusiin sketsihahmoihin, myös uusiin Putous-kasvoihin: Aija Pahkalaan, Maaria Nuoranteeseen ja Dennis Nylundiin

Alkavalla kaudella juontajana nähdään Christoffer Strandberg. Putous Allstars -kaudella juontajana toimi Joonas Nordman. Roope Salminen juonsi sarjan viisi aiempaa kautta. Viime syksynä viihdekonkari oli käräjillä seksuaalirikokseen liittyen, jonka vuoksi hänet hyllytettiin suosikkisarjan juontajan paikalta. Lokakuussa Salminen kertoi, ettei aio valittaa sakkotuomiostaan. Putouksen sijaan Salminen nähdään pian toistamiseen Myyrä-seikkailuohjelman juontajana.

Salminen kommentoi eilen perjantaina alkavaa Putous-kautta Instagram-julkaisussaan ja toivotti etenkin yhdelle ystävälleen tsemppiä. 

"Huomenna et kuitenkaan stressaamiseltas kerkee paljon somea selata niin toivotan sulle maailman eniten onnea ja tsemppiä uuden kauden ensi-iltaan jo tänään, rakas Heikki Ranta (@rantahese). Oot valloittava ja upea ja hieno mies ja tuun rakastamaan sua kunnes kuolen! Jos et olis mua komeampi niin ottaisin sun kanssa kuvia useamminkin. Onnea matkaan, kick some ass ja duunatkaa paras Putous ikinä", Salminen kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen. 

Lue myös: MTV julkisti uudet Putous-näyttelijät - juontajana toimii Christoffer Strandberg!

Kilpailut

Uusimmat