Kuva: Henna Koste

IL: Salkkarit-tähden hurja kohtaus sai palautevyöryn - näyttelijä paljastaa, kuinka kaikki tehtiin

04.02.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

- Kohtauksiin liittyi niin paljon itkua, huutoa ja ahdistusta, että olo oli niiden päivien jälkeen kuin synnytyksen jälkeen, näyttelijä kertoo Iltalehden haastattelussa.

Sabrina Mustavaaraa Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Ilona Chevakova, 34, aloitti työt suosikkisarjassa syksyllä 2019.

Sarjassa Chevakovan roolihahmo joutui hurjaan kohtaukseen, sillä hänet haudattiin elävältä. Kyseinen kohtaus oli saanut aikaan palautevyöryn, sillä fanit halusivat tietää, kuinka kaikki tehtiin.

- Olin arkussa aina niin, että yksi seinä oli auki, jotta minua pääsi kuvaamaan. Välillä auki oli arkun kansi ja välillä yksi seinä, jotta minua pystyttiin kuvaamaan sekä sivusta että ylhäältä. Kohtauksissa kasvoilleni tippui jatkuvasti multaa, jota avustajat tiputtivat kasvoilleni kuvausten aikana, Chevakova kertoo Iltalehden haastattelussa ja jatkaa:

- Kohtauksiin liittyi niin paljon itkua, huutoa ja ahdistusta, että olo oli niiden päivien jälkeen kuin synnytyksen jälkeen.

Chevakova sanoo myös olevansa kiitollinen, että hänen roolihahmonsa on saanut alusta asti kunnolla näkyvyyttä.

- Sabrina tuli sarjaan heti isosti mukaan, ja siitä olen todella kiitollinen. Sabrina on näyttelijälle hahmona ihan kultakimpale, kun saa näytellä niin paljon erilaisia tunnetiloja.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tiia Elgin toinen lapsi sai nimensä, seuraajat ihastuivat: "Todella kaunis!"

Lue myös: Salkkareistakin tutun Ilona Chevakovan toive toteutui, kun Pamela Tola soitti: Olin tippa linssissä

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat