Kuva: AOP

Me Naiset: Krista Siegfrids ja Rutger-rakas kertovat ensikohtaamisestaan

10.03.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

- Tiesin melkein heti, kun tapasin Rutgerin, että hänen kanssaan haluan perustaa perheen, Siegfrids kertoo Me Naisille.

Laulaja-juontaja Krista Siegfrids, 34, synnytti esikoisensa viime marraskuussa. Lizzy-vauvan isä on hollantilainen Rutger.

Siegfridsin elämä on muuttunut hurjasti viimeisen kahden vuoden aikana. Ensin tuli ero, sitten uusi rakkaus ja sitten perheenlisäystä.

- Jotkut ihmettelivät varmasti, että OMG Krista, noin nopeasti uusi mies, vauva ja muutto uuteen maahan! Perheeni ja he, jotka minut tuntevat, olivat kuitenkin vakuuttuneita, että en tekisi tällaista, jos tyyppi ei olisi täysin oikea minulle, Siegrids kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa

Ajatus vauvasta tuoreelle pariskunnalle tuli vuosien 2019-2020 vaihteessa, tarkemmin sanottuna uudenvuodenjuhlissa.

- Let’s make a baby! Tehdään vauva! Koska se tuntui niin oikealta. Tiesin melkein heti, kun tapasin Rutgerin, että hänen kanssaan haluan perustaa perheen – ja hänellä oli sama fiilis.

Pariskunta tapasi toisensa keväällä 2019 eräissä kotibileissä. Yhteiset ystävät esittelivät Kristan ja Rutgerin toisilleen.

- Krista oli kaunis, hauska, itsevarma, määrätietoinen ja kiinnostava. Hänessä olivat kaikki ne ominaisuudet, joista pidän naisessa. Meillä oli hauskaa yhdessä, ja välillämme klikkasi niin kovasti, että halusin oppia tuntemaan hänet paremmin, Rutger kehuu rakastaan Me Naisille.

Lue myös: Raskaana oleva Krista Siegfrids ja hollantilainen rakas säteilevät perheonnea - fanit ihastuivat

Lue myös: Krista Siegfrids koki suuren surun - kertoo MTV:lle olevansa Suomessa ikävissä merkeissä

Lue myös: Krista Siegfridsin esikoinen syntyi - julkaisi suloisia kuvia pienestä Lizzystä

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat