Kuva: Emmi Moilanen

Krista Kosonen hurmaavassa lapsuuskuvassa, seuraajat innostuivat: "Mahtava tukka!"

10.03.2021 19:45 - Lauri Kujanpää

Kosonen on kuvaamassa Norjassa Beforeigners-sarjaa.

Useista elokuvista, tv-sarjoista ja muun muassa Putouksesta tuttu näyttelijä Krista Kosonen, 37, hurmaa suositulla Instagram-sivullaan.

Kosonen nimittäin julkaisi arkistojen kätköistä itsestään kuvan 80-luvulta.

"Kasvi ja minä 80-luvulla", Kosonen kuvailee vähäsanaisesti.

Suloinen julkaisu on saanut paljon ihastelevia kehuja.

"Oi ihanuus!"

"Mahtava tukka!"

"Kyllä sinut tunnistaa! Niin söpö!"

Näet kuvan alta. Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kososen muutti viime syksynä Norjaan, jotta voi keskittyä kuvaamaan Beforeigners-sarjaa. HBO-palvelussa nähtävä sarja on saamassa nyt toisen tuotantokauden.

- Koronan takia pääsimme käymään Suomessa syksyn aikana vain kerran. Silloin vietimme isänpäiväviikonlopun Nauvossa, Kosonen kertoi Anna-lehdelle. Kosonen asuu Norjassa tyttärensä kanssa ja Kososen aviomies ja tyttären isä Antti Jokinen on kuvannut Omerta-toimintajännäriä Suomessa ja Virossa.

Koronarajoitukset ovat estäneet sen, että Kosonen ei ole pystynyt näkemään ystäviään tai perhettään. Apua kiireiseen kuvausarkeen löytyi yllättävästä paikasta.

- Onneksi tajusin heti syksyllä varautua pahimpaan. Suomalaiset Oslossa -Facebook-ryhmän kautta löysin avuksi ihanan Annin, joka oli virkavapaalla turkulaisesta päiväkodista. Hän tuli meille aina aamuisin ja ryhtyi keittämään Selmalle puuroa, kun itse lähdin kuvauksiin. Myöhemmin hän vei lapsen päiväkotiin ja oli apuna taas illalla.

Lue myös: Anna: Krista Kosonen muutti Norjaan ja löysi apua arkeen yllättävästä paikasta

Lue myös: Krista Kosonen suloisessa nuoruuskuvassa - tunnistatko tähteä?

Kilpailut

Uusimmat