Kuva: AOP

Hanna Sumari joutuu leikkaukseen - ohikulkijat auttoivat pahasti kaatunutta juontajaa

13.04.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Hanna Sumari kaatui pahasti ollessaan lenkillä sunnuntaina. Onnettomuuden seurauksena hänen reisilihaksensa repeytyi irti polvilumpiosta.

Suosikkijuontaja Hanna Sumari, 62, joutuu leikkaukseen. Hänet kiidätettiin Jorvin sairaalaan sunnuntaina kaaduttuaan lenkillä. Sumari kertoo nyt Instagramissa, että toisin kuin alun perin epäiltiin, polvessa ei ollut murtumaa.

Siitä huolimatta hän joutuu leikkaukseen torstaina, sillä maanantaina kävi ilmi, että kaatumisen seurauksena hänen reisilihaksensa oli repeytynyt irti polvilumpiosta.

Sumarin jakamassa kuvassa hän makaa kotisohvallaan olosuhteista huolimatta hyväntuulisena. Kuvan yhteydessä jakamassa kirjoituksessaan hän kertoo olleensa shokissa onnettomuuden jälkeen.

"Kun makasin ohuissa lenkkivaatteissa kylmällä asfaltilla, enkä voinut liikkua, pelkäsin. Se on aika ontto fiilis. Maailma ajotien reunassa maaten oli ihan uusi kokemus. Seisovat ihmiset on siitä perspektiivistä tosi korkealla ja ite maan matonen. Avuttomuus on metka fiilis. On turvattava muihin ja luotettava", hän kirjoittaa.

Hän kiittää julkaisussa tsemppiviesteistä, joita on tullut satoja. Hän kiittää myös ambulanssimiehiä, hoitohenkilökuntaa sekä läheisiään. Lisäksi hän jakoi kiitoksensa kaikille häntä auttaneille ohikulkijoille.

"Kiitos kaikille autoilijoille ja ulkoilijoille, jotka pysähtyivät kysymään voivatko auttaa ja onko kaikki hyvin. Kaikki pysähtyivät. Se tuntuu hyvälle, koska maailma tuntuu välillä tosi kylmältä paikalta. Sain suurta lohtua siitä, että ihmiset eivät vain virranneet ohi."

Erityiskiitoksen sai paikalle sattunut koiranulkoiluttaja, joka päätti soittaa ambulanssin paikalle.

"Se oli oikea päätös, ite en olis varmaan kehdannut vaivata. Vaikka olisinkin siinä tapauksessa jäänyt makaamaan siihen maahan loppuelämäksi, koska ylös en päässyt."

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: TV-tähti avautui lapsuuden törkeästä hyväksikäytöstä: Mies työnsi sormet housuihini

Lue myös: Sikke Sumari puolustaa Kape Aihista kohussa: "Kärpäsestä on tehty härkänen"

Kilpailut

Uusimmat