Kuva: AOP

Vappu Pimiä muistelee aikaa ennen koronaa - julkaisi kuvan, joka vilisee tuttuja kasvoja

14.04.2021 18:45 - Lauri Kujanpää

"Mä yritän aina nähdä kaikissa asioissa jotain hyvää, vaikka tässä asiassa suurin osa onkin pyllystä", Pimiä muun muassa kirjoittaa.

Koronapandemia on jo yli vuoden aiheuttanut erilaisia rajoituksia, joiden vuoksi ihmiset eivät ole päässet tekemään kaikkia halumiaan asioita.

Nyt juontaja-toimittaja Vappu Pimiä, 42,  muistelee aikaa ennen koronaa suositulla Instagram-sivullaan, jossa hän on julkaissut suloisen kuvan. Kuvassa nähdään useita tv:stä tuttuja kasvoja, kuten Heidi Sohlberg, Kirsi Alm-Siira, Marja Hintikka ja Mervi Kallio.

"Jos joku olisi kaksi vuotta sitten sanonut, että tällainen on pian kiellettyä, olisin nauranut räkäisesti! Kiellettyä siitä kuitenkin tuli, mutta toivottavasti saadaan taas pian käydä ravintoloissa, tapahtumissa ja tavata ystäviä sankoin joukoin. Mä yritän aina nähdä kaikissa asioissa jotain hyvää, vaikka tässä asiassa suurin osa onkin pyllystä", Pimiä kirjoittaa.

"Mutta jos jotain hyvää, niin ainakin itseni kohdalla kiitollisuus itsestäänselvyyksiä kohtaan on kasvanut entisestään! Tätäkin iltaa muistelen kaiholla, joka vietettiin silloin kun tämä vielä oli sallittua. Mistä itsestäänselvyydestä sä haaveilet? Mitä odotat, sitten kun taas saadaan kirmata vapaina kun varsat laitumilla?" hän jatkaa.

Monet Pimiän seuraajista ovatkin innostuneet miettimään sitä, mitä he oikein kaipaavat.

"Nähdä ystäviä ja perhettä"

"Häämatka on vielä tekemättä"

"Normaalia yritystoimintaa ilman rajoituksia..."

Näet julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: MTV: Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan ja reagoi 20 vuoden takaiseen lähetykseen

Lue myös: Vappu Pimiä julkaisi hellyyttävän perhekuvan - tsemppaa samalla seuraajiaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat