Kuva: Senja Rapila

"En aio muuttua yhdenkään kusisen kommentin vuoksi" - Minttu Kaulanen jyrähtää nettihuutelijoille

18.05.2021 15:45 - Lauri Kujanpää

Kaulanen on ollut yksi Farmi Suomi -ohjelman kilpailijoista ja on saanut osakseen negatiivista kommentointia.

Minttu Kaulanen on ollut yksi Farmi Suomi -ohjelman kilpailijoista. Nyt Kaulanen haluaa puhua sosiaalisessa mediassa siitä, millaista kommentointia hän saa internetissä osakseen.

Kaulanen on jakanut myös kuvakaappaukset kahdesta kommentista, joista toisessa joku kutsuu Kaulasen vitsejä "typeriksi" ja toisen mielestä Kaulasella on "huono itsetunto".

"Mä saan tasaisin väliajoin kurppasia kommentteja. Menin toissaviikolla jakamaankin semmoisen oikein nimen ja kuvan kera, KUNNES oivalsin faktan että nämähän ihmispolothan ovat noin 99% trolleja, eli ovat pöllineet jonkun kuvan ja rekisteröityneet sillä. Poistin ne julkaisut, koska en halunnut asettaa noloon kuvaan kenenkään mummia esimerkiksi, jolla ei ole moisen haukku-kommentin kanssa mitään tekemistä", Kaulanen kirjoittaa.

"Sehän ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että somessa saa huudella toinen toistaan ikävimpiä kommentteja ja peruskommentti minkä saan jos älähdän, on “itsepä olet julkisuudessa.” Tsiisus. Siinon varsin mielikuvitusrikkautta käytetty. Kas kun ei pienelle Mintulle lapsena julmasti kiusatulle sanottu “itsepä olet tummana syntynyt", nainen jatkaa.

Kaulanen sanoo, että aikoo olla vastaisuudessakin oma itsensä eikä halua muuttua sen takia, että jotkut ihmiset haluavat kommentoida netissä kiivaasti hänen tekemisiään.

"Mä en pysty muuttamaan yksilönä somen julmaa(kin) maailmaa, mutta pystyn itse toiminnallani (lue: blokkaamalla, julkaisemalla) tekemään tästäkin läpinäkyvää.  Otetaan huomioon kuitenkin se, että nämä huutelijat eivät ole koskaan minua(kaan) tavanneet. Mutta olen otettu, että inhostaan huolimatta, he käyttävät aikansa minun seuraamiseen ja jopa kommentoimiseen. Kiitos! Ja olkaa hyvä! Kyllä. Olen ihan oikeassakin elämässä sellainen kuin julkisuudessa, koen tunteita laidasta laitaan, artikuloin ne ääneen ja olen rehellinen, enkä aio muuttua. En yhdenkään kusisen kommentin vuoksi",

Hieno kirjoitus on saanut seuraajilta paljon kehuja sekä tykkäyksiä.

Näet julkaisun alta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Minttu Kaulanen toteutti unelmansa - "Meille tuli perheenlisäystä!"

Lue myös: Sampo ja Minttu Kaulanen viettävät hääpäivää - suhteen alussa tehdyt "lupaukset" eivät enää päde

Kilpailut

Uusimmat