Kuva: MTV3

Salkkarit-tähti Tommi Taurula julkisuudesta: 'Nykyisin paljon somevaikuttajia ja muu skeida päälle'

08.06.2021 17:15 - Henna Koste

Suosikkinäyttelijä ei viihdy vapaalla valokeilassa.

Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Tommi Taurula, 53, haki alun perin suosikkisarjaan toiseen rooliin. Koekuvauksissa Taurula kävi 1990-luvun lopussa Toni Veijalaisen roolia varten. Katalaa Tonia näytteli kuitenkin Kristo Salminen. Taurula sai Kari Taalasmaan, talonmiehen pojan roolin. 

Vaikka Karin roolin oli tarkoitus olla pieni, on vuosien mittaan Karista tullut yksi sarjan legendaarisimmista hahmoista - ja tämän myötä Taurulasta tuttu kasvo suomalaisille. Taurula myöntää, ettei halua kuitenkaan ajatella olevansa julkkis. 

- Teen vain duuniani. Helsingissä saa kulkea aika rauhassa, joskus joku pyytää selfieitä. Tällä viikolla ei ole tarvinnut antaa kuin yksi selfie. Siviilissä toki koitan kulkeakin muun näköisenä kuin Kari Taalasmaana, Taurula kertoi hiljattain Voice.fi:n haastattelussa.

Näyttelijä toteaa, että kotikulmillaan pääkaupunkiseudulla hän on tuttu kasvo - siinä, missä muutkin naapureidensa keskuudessa. Vuosien mittaan hän on huomannut ihmisten jättävän hänetkin entistä enemmän rauhaan. 

- Nykyisin on niin hemmetisti naamoja, on realitysarjoja, kaikenmaailman poppareita, somevaikuttajia ja muu skeida päälle – siihen hukkuu itsekin. Saan olla aika rauhassa, Taurula kommentoi.

Lue myös: Kun Salkkarit-tähti Timo Jurkka kuuroutui, hän jatkoi suosikkisarjassa - kertoo nyt erikoisjärjestelyistä

Lue myös: Tommi Taurula kertoo hauskat faktat Salkkareiden kaljakohtauksista: "Eihän katsoja sitä tiedä"

Kilpailut

Uusimmat