Kuva: AOP

Prinssi Charles ei aio antaa Archielle prinssin titteliä - syy Meghan-kohuun?

21.06.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Prinssi Charles aikoo varmistaa, että hänen pojanpojastaan ei tule prinssiä, väittää Daily Mail.

Walesin prinssi Charles ei aio antaa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archielle prinssin arvonimeä koskaan, väittää brittilehti Daily Mail

Lehden mukaan prinssi Charles aikoo kaventaa monarkiaa, kun hänestä tulee kuningas. Hallitsijan poikien lapsilla on ollut oikeus prinssin tai prinsessan titteliin vuodesta 1917 lähtien, mutta Charles aikoo muuttaa käytäntöä.

Daily Mailin mukaan Charles kertoi Harrylle ja Meghanille varmistavansa, että Archie ei tule saamaan prinssin arvonimeä. Asian uskotaan vaikuttaneen Harryn ja Meghanin päätökseen antaa useita tulenarkoja paljastushaastatteluja kuninkaallisesta perheestä. 

– Harrylle ja Meghanille kerrottiin, että Archiesta ei tule koskaan prinssiä. Ei edes silloin, kun Charlesista tulee kuningas, lähde kertoo.

Meghan kertoi jo kevään aikana haastatteluissa, että kuninkaallinen perhe ei halua Archiesta prinssiä. 

Prinssi Charlesin kerrotaan haluavan kaventaa monarkiaa. (kuva: AOP)

Prinssi Charlesin vanhimman pojan, prinssi Williamin vanhin poika, George, sai prinssin arvonimen jo syntyessään. Williamin nuoremmat lapset prinsessa Charlotte ja prinssi Louis saivat arvonimensä lahjana kuningattarelta vuonna 2013.

Harry ja Meghan jättivät kuninkaalliset edustustehtävät ja muuttivat Yhdysvaltoihin Archien kanssa keväällä 2020. Tänä keväänä he ovat antaneet useita haastatteluja, joissa he ovat kertoneet kovia syytöksiä kuninkaallisesta perheestä. Herttuaparin toinen lapsi Lilibet Diana syntyi kesäkuun alussa.

Lue myös: Harryn ja Meghanin kohujen kevään tyly seuraus - kukaan kuninkaallisista ei onnitellut hääpäivänä 

Lue myös: Harry ja Meghan myöntävät, että eivät puhuneet totta kohuhaastattelussa - hääkysymykseen selvyys

Lue myös: "En halunnut enää elää", herttuatar Meghan kertoo - hovi pelkäsi Archien olevan liian tummaihoinen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat