Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Helena Ahti-Hallberg liikuttuu kyyneliin poikansa kirjeestä: "Minut yllätettiin täysin"

22.06.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Emil Hallberg lukee äidilleen omistamansa koskettavan kirjeen Illallinen äidille -ohjelmassa.

Illallinen äidille -ohjelmassa tunnetut suomalaiset kokkaavat yhdessä Kape Aihisen kanssa illallisen omalle äidilleen. Tämän illan jaksossa ruoasta pääsee nauttimaan tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, 53, ja Aihisen kanssa kokkaamassa on Salatuista elämistä tuttu tanssija-näyttelijä Emil Ahti-Hallberg, 25. Äidillä ja pojalla on tiivis suhde, sillä Helena on myös toiminut poikansa tanssinopettajana.

Neljän ruokalajin illallisen jälkeen Emil yllättää äitinsä vielä koskettavalla kirjeellä. Ei mene kauaakaan ennen kuin Helena-äiti jo pyyhkii kyyneleitä kirjettä kuunnellessaan.

- Me harvemmin puhutaan mistään kovin syvällisestä tai tunteikkaasta muutenkaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö meillä sellaisia hetkiä ole ollut. Olet aina ollut opettajani tanssisalilla, ja vaikka en ole sitä sulle ääneen sanonut, niin olet aina ollut opettajani myös elämässä. Ihan niin kuin opin sulta, miten rumbassa kävellään, niin olen oppinut, että miten elämässä kävellään, sinun kauttasi, Emil Ahti-Hallberg lausuu kirjeeseen kirjoittamansa sanat.

Kirjeen loppua kohden myös Emil alkaa nieleskellä kyyneleitä.

- En muista, milloin viimeksi kumpikaan olisi tätä ääneen sanonut, luultavasti koska se on jo niin varmassa tiedossa, mutta ehkä olisi korkea aika sanoa se myös ääneen. Mamma, mä rakastan sua, Emil sanoo.

Lopuksi äiti ja poika jakavat vielä lämpimän halauksen.

- Mäkin rakastan sua, Helena sanoo halauksen lomassa.

Koskettava kirje onnistui yllättämään Helenan totaalisesti.

- Minut yllätettiin ihan täysin illallisen lopuksi, kun Emil luki kirjeen. Hirveän harvoin tulee kerrottua niitä omia tunteitaan ja sitä arvostusta. Kyllä minulla kyyneleet nousivat silmiin aika pikaisesti. Tulen säilyttämään sen kirjeen ikuisesti, Helena Ahti-Hallberg sanoo myöhemmin kameroille.

Illallinen äidille
MTV3
20.00

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg on ollut miehensä kanssa lähes 30 vuotta - kertoo nyt suhteensa salaisuuden

Lue myös: Salkkareista tuttu Emil Hallberg muutti yhteen rakkaansa kanssa - suloinen yhteiskuva someen

Kilpailut

Uusimmat