Kuva: Mikko Räsänen

Yle: Danny aikoi suostua Armi Aavikon kosintaan - antoi kuitenkin ehdon, johon Armi ei voinut sitoutua

02.07.2021 12:45 - Senja Rapila

Armi Aavikko ehdotti Dannylle avioliittoa, mutta Dannyllä oli yksi ehto, johon Armi ei suostunut.

Danny, 78, on ollut Radio Suomen suuressa Armi-illassa muistelemassa Armi Aavikon historiaa ja elämää. Musiikkineuvos muistelee muun muassa vuosia, jolloin hän alkoi erkaantua Armista.

Vuosina 1977-1995 asiat menivät Dannyn mukaan vielä oikein mallikkaasti ja vauhdikkaasti laulajakaksikon uralla. Tuolloin he esittivät duettona muun muassa listaykköset Tahdon olla sulle hellä sekä Kaiken sulle antaisin. Dannyn kertoman mukaan vauhdikas tahti aiheutti sen, että Armi halusi pitää vuotta 1995 seuranneen kesän kokonaan vapaana töistä. 

Kun Danny tavoitteli loman jälkeen Armia takaisin työkuvioihin, olivat asiat muuttuneet täysin.

- Vaikka pyysin häntä takaisin, hän oli löytänyt uuden ystäväpiirin. Tämä uusi ystäväpiiri ajoi häntä siihen suuntaan, johon en olisi halunnut että hän olisi ollenkaan edennyt, Danny kertoo Radio Suomen erikoishaastattelussa.

- Armi oli kyllä ylpeyden aihe suomalaiselle showbisnekselle. Mutta sitten kun hän alkoi löytyä Haukilahden baareista ja hänen seuraansa hakeuduttiin, koska hän oli Armi Aavikko, niin kyllä joitakin kertoja jouduin hänet noutamaan eri paikoista pois. 

Avioliittoehdotuksesta eroon

Danny kertoo, että oli päättänyt vaalivansa tulevaaa aviosuhdettaan. Omien vanhempien ero oli nimittäin jättänyt jälkensä, eikä hän halunnut tulevaisuudessa lastensa kokevan samaa.

Haastattelussa Danny paljastaa ensimmäisen kerran ikinä, että Armi oli ehdottanut hänelle jopa naimisiinmenoa. Suhde ei kuitenkaan koskaan edennyt, sillä Armi ei halunnut tai kyennyt luopua alkoholirikkaasta elämäntyylistään ja seurasta, joka ei ollut Dannyn mielestä hänelle hyväksi.

- Sanoin, että mennään naimisiin edellyttäen, että et enää juo viinaa ja jätät tuon seurueen. Hän sanoi, ettei todennäköisesti tulisi pystymään siihen. Sanoin, että sitten emme myöskään mene naimisiin. Valitse jompi kumpi: tämä seurue, jonka kanssa nyt vietät elämääsi, tai meidän kahden tie, joka olisi voinut muodostua hyvin kauniiksi ja hienoksi.

Koko Radio Suomen suuri Armi-ilta on kuunneltavissa Yle Areenassa.

Lue myös: Prinssi Harry viimeisestä puhelustaan Diana-äitinsä kanssa: "Kadun sitä, että se oli niin lyhyt"

Lue myös: Janina Fryn erikoinen toinen nimi on aiheuttanut naiselle vaivaa: "Eihän toi ole mikään nimi!"

Lue myös: Reino Nordinin mielestä nykyvanhemmat tekevät yhden kasvatusvirheen: "Siitä on tullut vitsaus"

Lähde: Yle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat