Kuva: AOP

IL: Roope Salminen päätyi tiukalle laihdutuskuurille tulevan leffan alastonkohtausta varten: "En suosittele"

05.07.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Roope Salminen päätyi tiukalle kuurille vain vähän ennen Lunastajat-elokuvan kuvausten aloittamista.

Roope Salminen, 31, on pääroolissa tulevassa Lunastajat-elokuvassa, jonka kuvaukset ovat nyt purkissa. Salminen kertoo Iltalehden haastattelussa, että elokuvarooli pisti hänet tiukalle laihdutuskuurille.

Dieettiin johti erityisesti yksi elokuvassa nähtävä kohtaus. Salminen kertoo, että vain pari viikkoa ennen kuvausten alkua elokuvan käsikirjoitukseen lisättiin heti alkuun alastonkohtaus. Tämän myötä Salmisen ruokavalio päätettiin pistää uusiksi.

- Minua ei sinänsä kotimainen yleisö jännitä lainkaan, sillä he ovat tottuneet näkemään vaikka minkälaisia vartaloita ja uskon, että suomalaisille varmasti kelpaisin sellaisena kuin olen. Tällä elokuvalla on kuitenkin niin iso potentiaali menestyä myöskin kansainvälisesti, että näitä kansainvälisiä yleisöjä varten päätimme, että on hyvä ottaa nesteet pois, Salminen sanoo IL:lle.

Iltalehden mukaan Salminen on noudattanut dieettiään useiden viikkojen ajan orjallisesti. Mies ei kerro, montako kiloa on tippunut.

- Sanotaan nyt näin, että on lähtenyt epäterveellisen paljon, ja tätä en missään kellekään suosittele. Haluan painottaa sitä, että tämä on nimenomaan tätä yhtä kuvaa varten, Salminen sanoo.

Kropan muutos näkyy Salmisen tuoreessa Instagram-kuvassa, jossa mies kertoo elokuvan kuvausten tulleen nyt päätökseen. Kuvassa mies nähdään ilman paitaa lastenvaunujen kanssa. Kommenttikenttään on tullut monia ihasteluja Salmisen ulkomuodosta.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lunastajat on Miro Laihon ja Niko Kelkan käsikirjoittama ja ohjaama trillerielokuva.

Lue myös: Podcast: Vaikea äitisuhde opetti Roope Salmiselle vanhemmuudesta varoittavan esimerkin kautta

Lue myös: Roope Salminen "rakasti viinaa enemmän kuin perhettä" - puhuu podcastissa alkoholismistaan

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat