Kuva: MTV3

Maria Veitola jakoi selfien yökyläreissultaan Sanna Marinin luokse - kuvaan ilmestyi tiukka kommentti

11.08.2021 18:15 - Iiro Myllymäki

Manageri Peppi Puljujärvi toivoo kommentissaan, että Veitola nostaa kuvauksissa esiin kulttuurialan korona-ahdingon.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma jatkuu syksyllä seitsemännen kauden jaksoin. Maria Veitola menee yökylään muun muassa pääministeri Sanna Marinin luokse Kesärantaan. Veitolan sosiaalisesta mediasta paljastuu, että jaksoa on juuri oltu kuvaamassa.

Veitola jakoi keskiviikkona Instagram-tilillään aurinkoisen selfien yhdessä Marinin kanssa.

”Jee! Terkut Kesärannasta. Meil on ollu superihanaa”, Veitola kirjoittaa kuvatekstissä.

Pääset katsomaan päivityksen alta tai tämän linkin takaa.

Kommenteissa ihasteltiin yhteisselfietä, mutta kommenttikentässä nostettiin esille myös vakavaa asiaa. Artistimanageri Peppi Puljujärvi sanoo odottavansa jaksoa innolla ja nostaa kommentissaan esiin, että tapahtuma- ja kulttuurialalla toimivilla ihmisillä ei ole koronarajoitusten kurimuksessa aurinkoista ja ihanaa.

”Keikkoja perutaan yksi kerrallaan syksyltä ja ihmisiltä lähtee vähäisetkin työt. Joillain ne ei ole vielä päässeet edes alkamaan kevään 20 jälkeen. Nyt tarvitaan Sanna Marin jämäkkää johtamista ja tahtoa pelastaa kulttuurin tekijät tilanteessa, ettemme joudu kärsimään enempää”, Puljujärvi kirjoittaa.

Puljujärvi toivoo kommentissaan Veitolan vievän nämä terveiset Marinille ja muistuttavan, miten suuri merkitys kulttuurilla on hyvinvoinnissamme. Veitola on vastannut Puljujärven kommenttiin, ja hän vakuuttaa, että kaksikko oli edellispäivänä keskustellut aiheesta.

Lue myös: Maria Veitola yökyläilee pääministeri Sanna Marinin luona - katso tulevan kauden kattaus

Lue myös: Yrittäjyys kukoistaa kulttuurialalla - asiantuntija näkee koronakriisissä myös yhden hyvän puolen

Kilpailut

Uusimmat