Kuva: AOP

IS: Ismo Leikola ja Angelika-vaimo eroavat - eroon ei liity kolmansia osapuolia

31.08.2021 09:54 - Iiro Myllymäki

Pari jää ystäviksi ja työkumppaneiksi, kertoo Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomat kertoo, että koomikkotähti Ismo Leikola eroaa aviovaimostaan Angelika Leikolasta. Ismo Leikola kertoo asiasta edustajansa välityksellä IS:lle.

Pari kertoo päätyneensä avioeroon pitkän ja perusteellisen pohdinnan tuloksena ja yhteisymmärryksessä. Ismo ja Angelika kertovat, että suhde on muuttunut vuosien myötä enemmän ystävällismieliseksi ja työkumppanuudeksi. Heidän mukaansa eroon ei liity dramatiikkaa tai kolmansia osapuolia. Ismo ja Angelika olivat yhdessä yli kymmenen vuoden ajan.

Ilta-Sanomat kertoo, että ex-pari toivoo yksityisyyttä uuden elämänvaiheen edessä eikä Ismo Leikolakaan kommentoi eroa enempää julkisuudessa.

Ismo Leikola on kertonut IS:lle aiemmin, miten pari tapasi. Komiikka yhdisti kaksikkoa, ja he tapasivat, kun Angelika oli katsomassa Ismon keikkaa.

Ismo Leikola on luonut pitkään uraa Yhdysvalloissa, missä hän on asunut Angelikan kanssa. IS kertoo, että Ismo ja Angelika ovat juuri palanneet Los Angelesiin. Tällä hetkellä kaksikko työstää englanninkielistä versiota kirjastaan Suo, kuokka ja Hollywood (Siltala).

Ismo Leikola kertoi viime keväänä Sadun sunnuntaivieras -ohjelman haastattelussa, että Angelikan nauru on hänelle kuin polttoainetta.

- Vuosien varrella meidän välillemme on syntynyt symbioosi ja vaimoni on ensimmäinen, joka saa aina tietää kaikesta. Kaikista yhteisistä kommelluksista kehittyy myös hyvää komiikkaa, Leikola sanoi haastattelussa, jonka voit kuunnella tästä linkistä.

Lue myös: Yksi esitys nosti Ismo Leikolan Yhdysvalloissa suureen suosioon - "Vitsi levisi useaan maahan"

Lue myös: Ismo Leikola saa polttoainetta vaimonsa naurusta - pariskunta kirjoitti kirjan huimasta elämästään

Lähde: Ilta-Sanomat

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova, RadioPlay ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat