Kuva: Toni Lund

Suvi Teräsniskalle Vain elämää -leiri tuntui jopa lomalta - kertoo syyn Ilta-Sanomille

23.09.2021 15:15 - Lauri Kujanpää

- Satulinnassa olin vastuussa vain omista aikatauluistani, ja se teki todella hyvää, Teräsniska kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Suvi Teräsniska, 32, on yksi perjantaina alkavan Vain elämää -tuotantokauden tähdistä. Teräsniskalla, kuten monella muullakin artistilla, koronapandemia pyyhki keikkakalenterin tyhjäksi, ja tämän vuoksi laulaja vietti paljon aikaa kotonaan kolmen lapsensa kanssa.

Teräsniska kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että Vain elämää -leiri tuntui arjen rinnalla jopa lomalta.

- Olen paljon muutakin kuin äiti – olen vaimo, työnantaja, ystävä ja artisti. Ja jotta jaksan äitinä, tuntuu hyvältä, että voin välillä huolehtia ihan itsestäni. Satulinnassa olin vastuussa vain omista aikatauluistani, ja se teki todella hyvää, Teräsniska kertoo IS:lle.

Vaikka ohjelmassa kuvauspäivät ovat pitkiä ja rankkoja, Teräsniska osasi nauttia ajastaan.

- Tämä oli pitkästä aikaa pidempi pätkä, että olin poissa kotiympyröistä. En voi kieltää, ettenkö nauttisi tilanteesta, että aamulla ei tarvitse herätä päiväkotiin, ei tarvitse vääntää hammaspesusta, ruokailusta ja kaikesta, laulaja jatkaa.

Laulaminen on Teräsniskalle työtä, mutta myös tärkeä henkireikä.

- Laulaminen on iso osa identiteettiäni ja samalla tosi terapeuttista, sillä laulan itsestäni ulos myös omia asioitani.

Uutta Vain elämää -tuotantokautta tähdittävät Teräsniskan lisäksi Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, Abreu, Jukka Poika, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela.

Mukana olevat artistit on nähty ohjelmassa aiemmin. Vain Wiskarille tämä on ensimmäinen kerta Satulinnassa, sillä edellinen leirikokemus on Espanjasta, Mondan linnasta. 

Lue myös: Yksi Vain elämää -kappale herkisti Vesku Jokisen kunnolla - "Sai purra huulta"

Lue myös: Uudet Vain elämää -tähdet julki - mukana joukko, joka ei juurikaan tunne toisiaan entuudestaan

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat