Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi herkistyi podcastissa puhuessaan isyydestä - "Olin laput silmillä"

13.11.2021 08:15 - Lauri Kujanpää

Mikko Leppilampi pohtii Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa, millainen isä hän on nyt verrattuna vuoteen 2005, kun hänen ensimmäinen lapsensa syntyi.

Toimittaja Aki Linnanahteen, 42, juontamassa Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi, 43, puhuu syvällisesti työurasta, parisuhteesta ja isyydestä.

Leppilampi ja hänen puolisonsa Beata Leppilampi, 26, saivat syyskuussa ensimmäisen yhteisen lapsensa. Leppilammella on myös teini-ikäinen tytär, Lilia Leppilampi, 16, aiemmasta liitostaan.

Kun Lilia syntyi vuonna 2005, Leppilammen ura oli juuri lähtenyt kunnolla käyntiin eikä isä ollut ehkä niin paljon läsnä kuin olisi lopulta halunnut olla.

- Jokainen meistä voi päättää sen, että milloin alkaa loppuelämän ensimmäinen päivä. Jos liikaa miettii, että silloin olisin voinut tehdä niin ja näin, nii se ei johda mihinkään. Nyt tiedän, mitä haluan isyydeltä, Leppilampi kertoo podcastissa ja herkistyy.

- Kun Lilia syntyi, niin urani oli juuri lähtenyt käyntiin ja olin laput silmillä ja lähellä omaa napaa. Jos miettii elämäntilannettani nykypäivänä ja vuonna 2005, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. On käsittämätöntä, että Liliasta on tullut noin uskomaton, tasapainoinen ja viisas tyyppi, mies jatkaa. 

Linnanahde kysyy, että menettikö Leppilampi koskaan uskoa siihen, että ei löydä enää rakkautta ja perhettä.

- On minulla ollut hetkiä, kun olen ollut pettynyt itseeni, ja silloin sitä epäonnistumista lietsoo, mikä näkyy itsetunnossakin. Siitä on opittu ja osaan elää luontepiirteideni kanssa. 

- Ajattelin, että en ansaitse, tai tule samaan enää sellaista, miten Beata minut näkee nykyään. Se tuo kiitollisuutta ja nöyryyttä ja asioiden eteen haluaa tehdä töitä. 

Voit kuunnella koko jakson esimerkiksi YouTube- ja Spotify-palveluista.

Lue myös: Podcast: Sointu Borg muistaa, kuinka häntä kohdeltiin 5 vuotta sitten - "Tätä ei saisi sanoa"

Lue myös: Radion suosikkijuontajista tehtiin Aku Ankka -hahmot - kuuntelijat keksivät hauskat nimiväännökset

Kilpailut

Uusimmat