Kuva: MTV3

Salkkarit-tähti nähdään Putouksessa - varsinkin eräs sketsihahmo kerää näyttelijältä kehuja

16.12.2021 16:15 - Lauri Kujanpää

Aku Sipola on yksi uusista Putous-kasvoista. Mies muistetaan muun muassa Salatut elämät- ja Uusi päivä -sarjoista.

Yksi helmikuussa alkavan Putous-kauden uusista näyttelijöistä on Aku Sipola, 32. Sipola kertoo Voice.fi:lle, mitä kaikkea hän on muun muassa tehnyt ennen Putous-pestiä.

- Olen ollut muun muassa Sunnuntailounas-, Uusi Päivä- ja Salatut elämät -sarjoissa mukana. Nyt saimme juuri kuvattua Nokiasta kertovan Made in Finland -sarjan, joka julkaistaan ensi keväänä.

Sipola odottaa uutta työtehtävää valtavalla inolla.

- Hurjat fiilikset! On ihanaa, että tämä tieto on nyt julkista, sillä tätä on hetken joutunut salailemaan. Kun sain tietää Putous-mahdollisuudesta, niin tunsin silmitöntä riemua, Sipola kertoo Putous-ohjelman pressitilaisuudessa.

Putous kuvataan live-lähetyksenä, joten jännittääkö tilanne ollenkaan uutta näyttelijää?

- Kyllähän se kuumottaa. En edes tiedä, mikä siinä pelottaa, mutta joku juttu siellä on. Se on kuitenkin hyvänlaista nostavaa ja energistä pelkoa, joka varmasti auttaa suorituksessa.

Varsinkin näyttelijöiden ja henkilökunnan yhteistyötä Sipola odottaa innolla.

- Ehkä eniten odotan sitä, miten porukka hitsautuu yhteen ja tutustuu toisiinsa. Tällaisissa tehtävissä muodostuu aina turvaverkko, jossa joku ottaa kiinni, jos jotain tapahtuu.

Sipola kertoo, että Putous-historiasta varsinkin yksi hahmo on jäänyt näyttelijän mieleen. Kyseessä on Aku Hirviniemen esittämä pikahahmo vuodelta 2014.

- Voi että, niitä on monia! Yksi, mikä on jäänyt mieleen, on Aku Hirviniemen esittämä Touko Puuppanen, joka hoki :"Menkää kotio tupruttelemaan". Siihen kannattaa tutustua.

Tällä kaudella Putous-näyttelijöinä toimivat viime kaudelta tuttu Maaria Nuoranne sekä konkarit Mikko Töyssy ja Pilvi Hämäläinen. Ensikertalaisia Putouksessa ovat Sipolan lisäksi Pihla Maalismaa, Aapo Oranen sekä Jyri Ojansivu.

Voit kuunnella kaikki Putous-pressitilaisuuden haastattelut alta tai suoraan Podplaysta.

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Putous-näyttelijät julkistettiin - suurin osa uusia kasvoja, mukana Salkkarit-tähti

Lue myös: Tanhupallon tarina juontaa vuosikymmenten taakse - "Lopullinen muoto nähtiin Putouksessa"

Kilpailut

Uusimmat