Kuva: AOP / Timo Korhonen

Suosikkimuusikko Chisu täyttää 40 - aviomies Jori Sjöroos jakoi liudan suloisia yhteiskuvia

03.01.2022 16:45 - Iiro Myllymäki

Chisu on jakanut synttäripäivityksessään itselleen merkityksellisen sitaatin.

Muusikko Chisu, oikealta nimeltään Christel Roosberg (ent. Sundberg), täyttää tänään maanantaina 40 vuotta. Loppuvuodesta 2007 ensisinglensä Mun koti ei oo täällä julkaissut Chisu on tehnyt pitkän ja kunnianhimoisen uran laulajana, laulunkirjoittajana ja tuottajana. Viimeisimmät biisinsä Chisu julkaisi viimeisimmän Vain elämää -kauden yhteydessä loppuvuodesta 2021.

Chisu on julkaissut syntymäpäivänsä kunniaksi Instagram-päivityksen. Nainen jakaa päivityksessään itselleen merkityksellisen sitaatin.

”Oon niin mykistyny kaikesta rakkaudesta ja huomiosta mun läheisiltä sekä tuntemattomilta, että sanoakseni teille edes jotain, lainaan tähän opettajani Tommi Charanpal Singhiltä kuulemaani lausetta: ’Ensimmäiset 40 vuotta lapsuudesta ovat ne vaikeimmat.’ Kaikille teille sydämeni pohjasta: kiitos”, Chisu kirjoittaa.

Päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Chisu meni muusikkomiehensä Jori Roosbergin (ent. Sjöroos) kanssa naimisiin syyskuussa 2019. Mies on jakanut rakkaansa syntymäpäivän kunniaksi liudan suloisia yhteiskuvia Instagramissa. Kuvien oheen hän on kirjoittanut tunteikkaan tekstin.

Chisu ja Jori Sjöroos (kuva: AOP / Juha Metso)

”Rakas Cisse sielt se 40 vuotta tupsahti. Oot niin ihmeellinen ja niin paljon kaikkea et se lista ois kirja. Ja niin suuri! Kiitos et me ollaan saatu ja saadaan nauttia sun olemassaolosta, rakkaudesta, luovuudesta ja kaikesta!” Jori Roosberg kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Chisu kertoi edellisellä Vain elämää -kaudella jäädyttävänsä soolouransa ja keskittyvänsä yhteistyöhön aviomiehensä kanssa. Chisu on voittanut urallaan peräti 12 Emma-palkintoa. Chisu oli ensimmäinen nainen, joka voitti vuoden tuottaja -palkinnon vuonna 2009.

Lue myös: Chisu pyytää anteeksi Vain elämää -ohjelmassa nähtävää hiustyyliään - "Ei vaan ole ok"

Lue myös: Tiedätkö, mitä suomalaisjulkkikset tekivät ennen nykyistä uraansa? Lue 10 tarinaa

Kilpailut

Uusimmat