Kuva: AOP / Matti Matikainen

Duudsoneiden Jarno Laasala sairastui koronaan - esittää yhden merkittävän toiveen epidemian hoitoon

06.01.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Jarno Laasala kertoo selvinneensä lievillä oireilla.

Duudsonit-ryhmästä tuttu Jarno Laasala, 42, on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Mies kertoo asiasta Instagram-päivityksessä. Mies kertoo, että oireet ovat olleet hänellä lieviä.

Sain koronan ja oon nukkunut viimeisestä vuorokaudesta sen about 17 tuntia. Väsyttänyt siis hulluna, muuten oireina nuhaa, yskää, pääkipua ja pientä kuumetta. Onneks siis aika lievät oireet ja kaks rokotetta itellä”, Laasala kirjoittaa.

Mies kertoo, että nyt on neljäs päivä oireita meneillään. Tällä hetkellä hän jaksaa jo laittaa ruokaa ja siivoilla. Laasala iloitsee siitä, että ehti reissata juuri ennen koronan saamista. Hän teki matkan Portugaliin ja seilasi Portugalista Karibialle Atlantin yli -tv-ohjelman kuvauksissa. Hän kertoo nauttineensa joulusta perheen kanssa Seinäjoella, ja uuden vuoden hän otti vastaan kavereiden kanssa Lapissa terveenä.

Laasala toteaa kirjoituksessaan, että koronaviruksen omikronmuunnos tartuttaa nyt monet, mutta hän näkee tässä hyvän puolen ja omikron saattaa olla suoranainen "pelastus". Hän toivoo, että tämän tartuntapiikin jälkeen kesällä päästäisiin jo nauttimaan melko normaalista arjesta.

Mies esittää myös yhden merkittävän toivomuksen tämänhetkisen epidemiatilanteen hoitoon Suomessa.

”Ja toivon todella et koulut pidetään auki. Nuoret ja lapset ansaitsee päästä kouluun. Ja kun yhteiskunta halutaan pitää toimintakykyisenä niin vanhempien tulee olla töissä eikä vetää kotikoulua”, Laasala kirjoittaa.

Koko Laasalan päivityksen pääset lukemaan alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Duudsonit-Jarno ottaa ilon irti etätyöstä - pulkkamäkeä tietokone kädessä

Lue myös: Duudsonit-Jarno nautti ensilumesta kotipihansa uima-altaassa - "Jalka lipes reunalla"

Kilpailut

Uusimmat