Kuva: Senja Rapila

Mikko Leppilammen tähdittämä rikossarja rikkoi ennätyksen - "Suomalaiset ovat ottaneet omakseen"

27.01.2022 20:15 - Lauri Kujanpää

Hautalehto: Kylmä syli on katsottavissa C More -palvelussa.

Mikko Leppilammen tähdittämä, Christian Rönnbackan dekkareihin perustuva, kotimainen uutuussarja Hautalehto: Kylmä syli on rikkonut ennätyksiä nousemalla C More -suoratoistopalvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi. 

Sarja alkoi joulukuussa ennätysluvuin ja se on pysynyt C Moren suosituimpana viihdesisältönä jo viisi viikkoa putkeen. 

- Halusimme tuoda C Moreen dekkarisarjoja, joille on ollut selkeä tilaus katsojilta tulleen palautteen sekä katseludatan perusteella. Sarjan taustalla on Christian Rönnbackan menestyksekkäät Hautalehto-kirjat, joiden perusteella tiesimme, että Antti Hautalehdossa on potentiaalia myös tv-sarjan hahmoksi. Sarja on erittäin laadukkaasti tehty, ja palautteen perusteella juuri tuotannon laadukkuus on tehnyt vaikutuksen katsojiin. On hienoa, että suomalaiset ovat ottaneet Hautalehdon omakseen”, C Moren sisällöistä vastaava draamapäällikkö Jani Hartikainen iloitsee tuoreessa tiedotteessa.

Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi ja muissa osissa muun muassa Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta, Marja Salo, Inka Kallén, Konsta Laakso ja Pihla Maalismaa

"Nuorten miesten hukkumistapaukset saavat rikoskomisario Antti Hautalehdon piinaavan epätietoisuuden valtaan. Onko kyse onnettomuuksista vai kenties itsemurhista? Kolmatta vaihtoehtoa Hautalehto ei edes halua ajatella ennen kuin kaikki tosiasiat viittaavat siihen, että asialla on keinoja kaihtamaton murhaaja, sukeltaja, joka kiskoo ihmisiä Porvoonjoen kylmään syliin. Mitä pidemmälle tutkinta edistyy, sitä tiiviimmin lonkerot kietoutuvat laitoksen omien poliisien ympärille. Hautalehto löytää itsensä tilanteesta, jossa vain harvaan kollegaan voi luottaa, ja synkkä salaisuus heittää epäilyksen varjon lähimpienkin ystävien päälle", sarjan synopsis kuuluu.

Lue myös: Mikko Leppilampi tähdittää tulevaa rikossarjaa - 'Olen haaveillut tästä 10 vuotta'

Lue myös: MTV: Mikko Leppilampi aikoo vähentää kiireitään ja keskittyä tärkeisiin asioihin

Kilpailut

Uusimmat