Kuva: AOP / Jarno Kuusinen

Jukka Immonen onnittelee puolisoaan Anna Puuta somessa syntymäpäivänä - "Rakkauden puutarhuri"

03.02.2022 16:45 - Iiro Myllymäki

Anna Puu täyttää tänään 40 vuotta, ja tuottajapuoliso jakoi tämän kunniaksi suloisen yhteiskuvan.

Laulaja Anna Puu täyttää tänään torstaina 40 vuotta. Naiselle on sadellut onnitteluja sosiaalisessa mediassa, ja yksi onnittelijoista on naisen puoliso, tuottaja ja biisinkirjoittaja Jukka Immonen, 43. Immonen on jakanut Instagram-tilillään kahden kuvan synttäripäivityksen. Ensimmäisessä kuvassa Anna Puu nähdään puutarhanhoitohommissa, ja toisessa kuvassa Immonen suutelee naista poskelle.

Kuvatekstissä mies ylistää rakastaan.

”Tää rakkauden puutarhuri ja huikein muikki täyttää tänään 40. Se meni just niinku sanoit, forty and fabulous”, Immonen kirjoittaa.

Anna Puu on vastannut kommenttikentässä kiittämällä miestään.

Päivityksen voit katsoa alta. Jos päivitys ei näy, näet sen täältä.

Anna Puu on jakanut myös itse synttäripäivityksen. Nainen kertoo päivityksessään, että syntymäpäivä alkoi jumpalla ja avannolla ja jatkui kynsihuollossa ja kosmetologilla. Päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Jukka Immosella ja Anna Puulla on yksi yhteinen lapsi, viime toukokuussa syntynyt poika. Pari alkoi seurustella vuonna 2015 tehtyään tätä ennen jo vuosikausia yhdessä töitä. He edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa vuoden 2018 Linnan juhlissa. Anna Puulla on myös vuonna 2010 syntynyt lapsi aiemmasta liitostaan.

Anna Puu sai radiokanava Iskelmän Aamuklubi-ohjelmalta hauskan synttäriyllätyksen. Pauliina Puurila ja Mikko Siltala veivät Puun synttäriajelulle taksilla, ja nainen yllätettiin muun muassa uudella versiolla yhdestä hänen hitistään. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä jutusta.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Anna Puu täyttää pyöreitä - Iskelmän juontajat yllättävät muusikon hauskalla videolla

Lue myös: Anna Puu julkaisi ihanan perhekuvan poikansa nimiäisistä - katso

Kilpailut

Uusimmat