Kuva: Riia Frost

Matti ja Teppo aikovat pysyä Portion Boysin perässä Emma-gaalan lavalla: "Hillutaan mukana"

06.05.2022 19:45 - Riia Frost

Matti ja Teppo esiintyvät Emma-gaalassa yhdessä Portion Boysin kanssa.

Suomen yksi tunnetuimmista duetoista Matti ja Teppo eli veljekset Matti Tapio ja Teppo Ilmari Ruohonen saapuivat Emma-gaalaan, jonne myös Voice.fi osallistui. Duetto paljasti muun muassa, miltä tuntuu olla jälleen nuorten suosiossa Vauhti Kiihtyy -hitin uuden version myötä. Koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Matti ja Teppo sekä Portion Boys esittävät yhdessä tänä iltana 6. toukokuuta Vauhti Kiihtyy -megahitin, joka on myös ehdolla Emma-gaalassa. Matti ja Teppo kertovat ehdokkuuden tulleen "aivan yhtäkkiä", mutta tunnustavat sen olleen jo ennalta aavisteltavissa.

- Kyllä sitä aavisteltiin tietysti, kun se oli kuitenkin viime vuonna megahitti ja kyllä se aina johonkin johtaa. Ja sitten tietenkin se on vielä meidän biisimme, Matti ja Teppo naurahtavat.

Vauhti Kiihtyy -hitti kuullaan tänään Emma-gaalan lavalla ja esitys tulee olemaan yhtyeiden ensimmäinen yhteinen. Mutta miten Matti ja Teppo aikovat pysyä energisen Portion Boysin perässä?

- Olemme tehneet ”kevätjuhlaliikkeitä” jo valmiiksi, ettei jäädä ihan kakkoseksi, Teppo paljastaa.

- Kyllä me varmasti siellä mukana hillutaan. Ei nyt varmaan ihan niin kovalla draivilla kuin he, mutta ei paljon tule puuttumaan, Matti toteaa.

Matti ja Teppo paljastavat myös, että uusi albumi on tulossa 2-3:n viikon sisällä. Levy sisältää yhdeksän uutta laulua sekä alkuperäisen Vauhti kiihtyy -version.

- Me ollaan vielä sen verran vanhan liiton kundeja, että olemme päättäneet julkaista albumin myös cd-levyn muodossa, Teppo kertoo.

(kuva: Julius Konttinen)

 Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Portion Boys korostaa, ettei ole vain yhden hitin ihme: "Tässä on jo pitkä matka takana"

Lue myös: Chisu tekee valtavan muutoksen urallaan, avaa nyt syitä - "Tuntui välttämättömältä"

Kilpailut

Uusimmat