Kuva: AOP

Maria Veitolan aivan uudenlaista ohjelmaa odotetaan innolla: "Nerokas konsepti"

09.06.2022 20:15 - Minttu Tikkanen

Veitola on työstänyt viime aikoina montaa projektia.

Toimittaja Maria Veitola, 49, tiedotti tällä viikolla Instagram-tilillään, että tänä syksynä hänen ei nähdä lähtevän tuttuun tapaan yökylään. Se ei silti tarkoita, että yökyläilyt siihen loppuisivat, nyt asetelma vain käännetään päälaelleen. Tällä kertaa julkisuuden henkilöt tulevat yökylään Veitolan itsensä luokse. Uusi ohjelma Vuoroin vieraissa sai heti innostuneen vastaanoton.

"Vuoroin vieraissa on sekä nerokas konsepti että nerokas nimi!" kommentoi uutuusohjelmaa Instagramissa muun muassa Roope Salminen.

"Ihan mahtava idea", yksi Instagram-käyttäjistä kehuu.

"En malta odottaa", jatkaa toinen.

Tulevat yökylävieraat ovat jo tuttuja, sillä Veitolan luokse kylään tulevat aiemmin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa nähdyt julkisuuden henkilöt.

"Mähän olen yökyläillyt lähes sadan tunnetun suomalaisen luona ja nyt kutsun heitä vastavuoroisesti omaan kotiini Helsingin Punavuoreen puhumaan kaikesta siitä, mitä heidän elämissään on tapahtunut sitten yökyläilyn", Veitola itse kuvailee ohjelmaa.

Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Uutuussarjan lisäksi Veitola kertoo julkaisussaan myös, mitä muuta on työstänyt viime aikoina. Monen suosikkiohjelma Masked Singer Suomi jatkuu seuraavalle kaudelle, minkä lisäksi Veitola työstää dokumenttisarjaa.

"Tämä on mun pitkäaikainen ammatillinen unelma ja nyt se toteutuu! Dokkarisarja on nimeltään Veitola.doc. Dokkareiden aiheet julkistetaan myöhemmin", Veitola hehkuttaa.

Lue myös: Maria Veitola pujahtaa pian taas pyjamaan - paljasti, mitä tehtäisiin yökylässä hänen itsensä luona

Lue myös: Maria Veitola peräänkuulutti ysärin unohdettua trendiä ja mielipiteet jakautuivat - ikävöitkö itse?

Lue myös: Me Naiset: Maria Veitolan työt loppuivat raskauteen - "Rohkeuteni ei riittänyt yrittämään toista lasta"

Kilpailut

Uusimmat