Kuva: AOP

Anna: Sanna Marin haaveilee kesälomalla tavallisista asioista: "Moni ei joudu sen enempää pohtimaan"

22.06.2022 16:15 - Minttu Tikkanen

Marinin mielestä on ehdottoman tärkeää, että poliitikotkin saavat perheineen säilyttää yksityisyytensä.

Pääministeri Sanna Marin, 36, kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa kesälomasuunnitelmistaan. Marin kertoo varanneensa kalenteriin kesälomaa heinäkuulle, mutta tulee riippumaan maailmantilanteesta, pystyykö hän lopulta pitämään sitä.

Toiveissa olisi monille lapsiperheille tuttuja reissuja huvipuistoon ja Muumimaailmaan, mutta myös hyvin arkisia asioita 4-vuotiaan Emma-tyttären kanssa. Marin muistuttaa, että moni ei joudu koskaan pohtimaan, voiko jotakin ihan tavallista asiaa julkisuuden vuoksi tehdä.

- Haaveilen myös sellaisista arkisista asioista, joita moni muu ei joudu sen enempää pohtimaan, Marin kertoo Annan artikkelissa.

Hän sivuaa viimeaikaista keskustelua kasvokuvasta, joka julkaistiin presidentti Sauli Niinistön alaikäisestä lapsesta. Marinkin toivoo saavansa lomailulleen ja perheelleen myös yksityisyyttä, jollaista hänen mielestään jokaiselle kuuluu.

- Toivoisin, että voisin vaikka käydä oman tyttöni kanssa uimarannalla ilman, että joku salakuvaa meidät ja laittaa kuvat lehteen. Toivoisin todella, että ihmisten yksityisyyttä muistettaisiin kunnioittaa, Marin kuvailee samaisessa haastattelussa. 

Vaikka pääministerinä Marin joutuukin ratkomaan vaikeita ja vakavia asioita, hän kertoo lehdelle, että toivoo pysyvänsä siitä huolimatta myös omana iloisena itsenään. Sitä tukee läheisten seura ja se, että välillä pääsee myös nauttimaan elämästä.

- Jokainen kaipaa välillä myös sitä, että joskus on hauskaa. Ilman iloa kyynistyy ja muuttuu tunteettomaksi. Jos on mahdollisuus vapaa-aikaan perheen ja läheisten kesken, saan siitä virtaa, Marin summaa Annalle.

Lue myös: Sanna Marin oikaisee leuanvetoihinsa liittyvän virheellisen tiedon - "Media uutisoi hieman lennokkasti"

Lue myös: Maria Ohisalon vauva on syntynyt: "En pysty sanoin kuvailemaan kiitollisuuden määrää"

Lähde: Anna

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat