Kuva: AOP / Shutterstock

Teho-osasto- ja Kova laki -sarjoista tunnettu Mary Mara on kuollut

28.06.2022 07:45 - Jenni Tuusjärvi

Näyttelijä oli menehtyessään 61-vuotias.

Muun muassa Teho-osasto- sekä Kova laki -sarjoista tunnettu näyttelijä Mary Mara on kuollut 61-vuotiaana. Näyttelijä menehtyi alustavien tietojen mukaan hukkumalla New Yorkissa Saint Lawrence -jokeen.

New Yorkin osavaltion poliisi sai sunnuntaina 26. kesäkuuta ilmoituksen mahdollisesta hukkumistapauksesta. Poliisi ja pelastushenkilökunta löysivät joesta menehtyneen naisen, joka tunnistettiin myöhemmin Maraksi.

Alustavien tutkimuksien mukaan näyttelijä hukkui ollessaan uimassa. Toistaiseksi viitteitä mahdollisesta henkirikoksesta ei ole, mutta näyttelijä toimitettiin ruumiinavaukseen tarkemman kuolinsyyn selvittämiseksi.

Maran näyttelijänura kesti yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän on esiintynyt kaiken kaikkiaan yli 20:ssa elokuvassa ja yli 40:ssa televisiosarjassa. Hän on ollut mukana useissa menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Kova laki, Lost, Hävyttömät, Ally McBeal sekä Muodon vuoksi.

Hänen viimeisimmäksi työkseen jäi elokuvasivusto IMDb:n mukaan vuonna 2020 ilmestynyt elokuva Break Even.

Mikäli kuva ei näy,  voit katsoa sen tästä.

Maran manageri kuvailee Variety-lehdelle antamassaan lausunnossaan näyttelijää yhdeksi upeimmista näyttelijöistä, joita manageri on eläissään tavannut.

- Mary oli yksi upeimmista näyttelijöistä, joita olen eläissäni tavannut. Muistan edelleen, kun näin hänet lavalla vuonna 1992. Hän oli energinen, hauska ja todella ainutlaatuinen. Kaikki rakastivat häntä. Häntä jäädään kaipaamaan, managerina toiminut Craig Dorfman toteaa.

Lue myös: Näyttelijä Philip Baker Hall on kuollut - yli 80 elokuvaroolia ja 200 televisioesiintymistä

Lue myös: Näyttelijä Ray Liotta on kuollut - tunnettiin eritysesti roolistaan Mafiaveljet-elokuvassa

Lue myös: Dallas Buyers Club -ohjaaja Jean-Marc Vallée on kuollut - menehtyi mökillään 58-vuotiaana

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat